- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
PNP
őstag
Működik, de voltak gondok az aktiválással, két simem van, az egyiknél elkezdték kiszámlázni az adatforgalmat (ami ugye értelmetlen), kb. 3e Ft túlforgalmazásom lett ebből. Nyilván nincs alapja, tehát nem kell befizetni, de azért zavaró. A másik simen pedig napokig nem volt net, aztán pedig hetekig konstans fél megabit. Rendszeresen mérve, különböző tornyoknál, tehát nem helyi probléma volt, hanem náluk volt rosszul beállítva a korlát, ráadásul ez elvileg az összes S-es előfizetést érintettem. (Ezért is kértem itt a fórumban, hogy akinek van ilyen csomagja, mérjen rá, senki nem tette meg.) Amúgy hivogasd az ügyfélszolgálatot, én kb hússzor hívtam őket két hét alatt ezekkel, kurva nehezen oldódott meg, de még mindig többet lehet ott elérni, mint a neten való károgással.
-
PNP
őstag
Akinek S-es csomagja van, megtenné, hogy csinál egy speedtest-et?
-
PNP
őstag
válasz
Tav-Csoves #261 üzenetére
Ez annyira kereken 1, hogy szerintem most épp küzdenek a sávszélesség beállítással (lásd előző kommentem), szóval fel fog ez menni 2-re neked. Kicsit még tesztüzem jellege van, pl. megrendelő oldalon elfelejtették elkérni a személyi ig. számomat, utólag hívtak fel miatta.
-
PNP
őstag
válasz
Tav-Csoves #257 üzenetére
Csak annyi lett volna, hogy MyUPC felületen van-e túlköltekezésed, de nagyjából ma oldották meg. Valamit elállítottak, mert eddig 12-15 megabites netem volt, viszont durván 10 Ft/MB-ot fel is számoltak érte.
-
PNP
őstag
Van itt olyan, akinek már van élő előfizetése? Kérdeznék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest