Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ultra és Racing változatot kapott a OnePlus Ace 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Szintet léphet az Exynos 1680 a középkategóriában
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Lefagyhat a Galaxy A56, így lehet feléleszteni
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dzsosy #15712 üzenetére
Volt nálam többször már, 1-1 napra egy Lumia 800, használtam is, és hidd el, hogy a huzamosabban használt, azonos fizikai méretű, és felbontású SLCD panel után simán kézbe fogva is észrevehető, hogy pentile matrix elrendezést használ. Látva a 900-at, azonos felbontás mellett nagyobb fizikai kijelző ellenére is jobb.
Nyilván, ha rögtön a Lumia 800-at fogtam volna a korábbi 5530 után, nem biztos, hogy ezt mondanám. De nem így volt
A fekete az viszont tényleg fekete AMOLED-en, nem mint SLCD panelen. De ahogy mukibuci is írja, ez főleg akkor feltűnő, ha a kezedben van mindkettő, vagy ha AMOLED után fogsz SLCD-t a kezedbe, akkor viszont eléggé. Mindennapi használat során nem zavar.
A fehér viszont sokkal "fehérebb" SLCD vagy IPS panelen, mint bármelyik AMOLED esetében. És én használom közben fehér háttérrel is, meg mondjuk a mail felülete mindig azA túlszaturált, élénk színek is jellemzőbbek AMOLED-en, ami nekem szintén nem jön be annyira, a monitorom sem olyanra van belőve, de ez már tényleg csak egyéni preferencia
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Trollok komolyan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ultra és Racing változatot kapott a OnePlus Ace 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest