Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
Mondjuk én is akartam valamivel gyorsabb cpu-t. Úgy volt hogy 5600+ X2 lesz, de ahogy számolgattam az +14k, akkor inkább +20k és Intel E4300 és P35. Közrejátszott az is hogy az előző am2-es Giga. lapomhoz nem lett am2+ bios. Ezen bosszankodtam is, aztán mérgemben Intel lett belőle. Pedig nem lett volna olyan rossz dolog később egy jobb Phenom. Fura helyzet lesz itt ha igaz a Nehalemmel. Intel az Amd úttörő (saját ill más cégék közös) fejlesztéseihez hasonló fegyverrel vág ismét keményen majd "vissza". Ezt csak innen onnan elcsippentett infomorzsák alapján gondolom. Valahogy nem akarom elhinni, hogy az Amd esetleges tisztába rakása után, ne tudna majd lépést tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- sziku69: Szólánc.
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- Eladó egy Intel i7 7800x
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő