- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
poffsoft
veterán
bizony, amikor vagy 15 éve kötelezővé tették a cégnél a folyószámlát (postázási költség megtakarítás /a.m. továbbhárítása a madárra/), akkor : 8-16-ig akármikor ingyenes, plusz havi 2 felvét ingyenes; automatikus 'technikai' hitel, kedvező (ingyenes) kártyadíj, bla,bla , bla volt.
Aztán eltörölték a napközbeni ingyenes felvétet, aztán csak havi egy ingyenes, aztán már az sem. Az automatikus hitel helyett jött az 'A hitel' (amit elvileg évente felülvizsgálnak, de mondjuk 7 év után szóltam nekik, hogy valamit kezdhetnének vele, mert kellene), 'B hitel' (hehe, egyszer felvettem, a havi kamat 5k votl, plusz /saját fiókvezetői hatáskörben/ kellett kötnöm a szaros 300k-ra egy fedezeti életbiztosítást (vagyis csak a tartozást fizette volna ki, az örökösöknek meg egy nagy ló..sz) havi újabb 5k-ért. És csodálkoztak a fiókban, amikor 2 hónappal később (másik bankban felvett személyi kölcsönnel) visszafizettem az egészet: 'Nem elégedett a kondíciókkal?' de, qrvára...
ja, és miközben a betétkamatok szépen erodálódtak (KAMATADÓ!!!! zokognék fájdalmamban), a hitelkamatok az egekben plusz a kötelezően levont díjak szintén a csillagok közé kúsztak (kb 6-7 jogcímen vonnak díjakat egy szaros folyószámláért).
szóval azért valahol jogos az a 'judapest'-ezés
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest