- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
gejala
őstag
Eddig nagyon rossz volt Radeonok skálázódása.
Itt pl. látszik, hogy 1080p-ben 2080S bő 10%-al gyorsabb, mint 5700XT, de 4K-ban már 30% van köztük. Egyszerűen gyenge a Radeonok backendje, csak eddig kevésbé volt feltűnő, mert nem volt 4K kártyájuk. -
gejala
őstag
"kisebb felbontásokon pedig sokkal gyorsabb"
Azért ezzel még várjunk. Tény, hogy Ampere teljesen 4K-ra lett kigyúrva, de ettől függetlenül minden mai, brutál sok magot tartalmazó GPU-t nehéz etetni mind driver, mind játék oldalról alacsony felbontáson. A top Navi se fog tudni mit kezdeni magával 1080p-ben (és ehhez procilimit se kell). Mai felsőkategóriás kártyákat értelmetlen 1440p alatt használni.
Ráadásul én még kételkedem AMD 4K sebességében, mert ott már backend limitesek a kártyák és Radeonok eddig nagyon alulméretezett backendet kaptak minden genben. Legalább triplázni kellene ebben, ha frontend tényleg akkorát erősödik, ahogy írják. 4K-hoz nem a sok shader bepakolása a feladat, hanem hogy tudjanak is hatékonyan dolgozni.
-
gejala
őstag
A 3000-es Ryzenekre is hónapokat kellett várni. 3300X gyakorlatilag mai napig nem kapható.
Nem látom, az új széria hogy tudna ideérni 2-3 hét alatt.Konzolokra meg külföldön is csak ígérgetések mennek, hogy az előrendeléseket mikor szállítják ki.
Aki most akar játszani, most vegyen hardvert, mert innentől kezdve csak rosszabb lesz a helyzet. Majd tavaszra talán helyreáll a rend. Már ha nem jön közbe valami megint, mint ahogy egy ideje eddig minden évben.
-
gejala
őstag
Én szerintem idén már nem lesz semmi vagy ha igen, dupla áron. Se Ampere, se Big Navi, se Zen3, se konzolok.
Aki ezekre vár, az november végén könnyen azon kaphatja magát, hogy új hardver még nincs, régi meg már nincs. És ott áll a semmivel, miközben mások ultrán játszanak a Turinggal.Én a magam részéről vettem egy jóárasított 2080 Supert és kihagyom az egész Ampere témát. Majd talán egy 4070-be beszállok 3 év múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Revolut
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Gigabyte Geforce RTX 4080 SUPER 16GB GAMING OC GDDR6 Alza garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest