- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vtwo
senior tag
Ahogy itt előttem már páran leírták elég sokan.
Már semmi olyan újítás nincs ami miatt cserélgetni kéne félévente,mint mikor anno mindig jött valami újdonság(rezgőmotor,kamera,af kamera,megapixel hegyek,hd videó,színes kijelző,hd kijelző,bt,mp3,memoria kártya,nagy kijelző,okos telefon,stb.stb.stb...).
Csak ugye manapság rákényszerítik a népet a tudatos oprendszer avultatással... -
orion1025
őstag
Mondjuk én?! Az előzőt is 14 év után nyugdíjaztam, és teljesen jól ellátta a feladatát (böngésző, Google Maps, egyéb apróságok). Persze közbe-közbe volt mellette céges, vagy egyéb leendő utód, de mindegyik ment a lecsóba. Egyébként meg mondjuk a tartalék Galaxy S2-m sem tud többet a most használt Lenovo P70-nél, sőt, kamerában meg is eszi azt. Szóval nem tudom minek 1-2 évente újítani, mert android fronton semmi nem történik amiért megérné cserélni, a szánalmas szifonról meg már nem is beszélek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest