- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vtwo
senior tag
Ahogy itt előttem már páran leírták elég sokan.
Már semmi olyan újítás nincs ami miatt cserélgetni kéne félévente,mint mikor anno mindig jött valami újdonság(rezgőmotor,kamera,af kamera,megapixel hegyek,hd videó,színes kijelző,hd kijelző,bt,mp3,memoria kártya,nagy kijelző,okos telefon,stb.stb.stb...).
Csak ugye manapság rákényszerítik a népet a tudatos oprendszer avultatással... -
Vtwo
senior tag
Nekem speciel elég ha megy a net-viber-email-zene-gps,csak ezekre van szükségem a telefon alapfunkciók mellett.
-
Vtwo
senior tag
Inkább nem írom le mit gondolok a májkroszoft illetékeseiről,mert az admin azonnal tarkón lőne.
Mindenesetre amíg megy a rendszer Én használom....azután meg jön a "fej vagy gyomor".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest