Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• .Szaki.

addikt

válasz Banano #101 üzenetére

Meglepődnél ha tudnád, hogy mennyien. Nem mindenki a mobilarena fórum tagja. :N

• .Szaki.

addikt

Sokan szerették, még többen utálták ezt a platformot, egyben viszont szerintem mindenki egyetérthet. Egy platformmal kevesebb van és ezzel megint szürkült egy árnyalattal a piac. Van Android és iOS. Ennyi. Ez szerintem elszomorító.

Magáról a rendszerről. Személyes, laikus véleményem az, hogy szégyellheti magát a Microsoft, ugyanis a Windows Phone a csempés megoldással és ezzel a rendszerrel amellett, hogy egyedi volt, borzasztó praktikusnak is volt mondható. Egy jól használható rendszer volt. Ehhez pedig hozzájött még az is, hogy a telefonok formára gyönyörűek voltak. Nagyon kár, hogy hagyták, hogy ennyire elsz*ródjon az egész.

Az áruházban szinte semmi lényeges applikáció nem volt megtalálható, és a frissítések is szörnyűek voltak, a legnagyobb hibát pedig akkor követték el, amikor elhitették az emberekkel, hogy a WP, akárcsak akkoriban az iOS nagyon kis rendszerigényű és ez majd probléma nélkül el fog menni 512MB/1GB RAM-mal. Az iPhone-ok valóban elmentek ennyivel, a WP-k viszont szenvedtek. Nagyon.

Normális RAM-mal, frissítéssel és egy korrekt áruházzal én úgy gondolom, hogy a mai napig egy teljesen életképes alternatíva lehetne egy Windows Mobile-t futtató készülék a másik két platform mellett. Főleg, hogy a legelterjedtebb asztali gépi operációs rendszer tudtommal a Windows, innentől kezdve pedig számomra az is teljesen érthetetlen, hogy hogy a fenébe nem tudtak kialakítani egy Almához hasonló ökoszisztémát.

Szóval rengeteg volt itt a hiba szerintem, ettől függetlenül akkor is sajnálom őket, én - amíg működött (1,5 év sajnos) - a hibái ellenére is nagyon szerettem a L625-ömet, de azt sem sikerült rendesen összerakni sajnos.

Kár érte.

Új hozzászólás Aktív témák