- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Sokan szerették, még többen utálták ezt a platformot, egyben viszont szerintem mindenki egyetérthet. Egy platformmal kevesebb van és ezzel megint szürkült egy árnyalattal a piac. Van Android és iOS. Ennyi. Ez szerintem elszomorító.
Magáról a rendszerről. Személyes, laikus véleményem az, hogy szégyellheti magát a Microsoft, ugyanis a Windows Phone a csempés megoldással és ezzel a rendszerrel amellett, hogy egyedi volt, borzasztó praktikusnak is volt mondható. Egy jól használható rendszer volt. Ehhez pedig hozzájött még az is, hogy a telefonok formára gyönyörűek voltak. Nagyon kár, hogy hagyták, hogy ennyire elsz*ródjon az egész.
Az áruházban szinte semmi lényeges applikáció nem volt megtalálható, és a frissítések is szörnyűek voltak, a legnagyobb hibát pedig akkor követték el, amikor elhitették az emberekkel, hogy a WP, akárcsak akkoriban az iOS nagyon kis rendszerigényű és ez majd probléma nélkül el fog menni 512MB/1GB RAM-mal. Az iPhone-ok valóban elmentek ennyivel, a WP-k viszont szenvedtek. Nagyon.
Normális RAM-mal, frissítéssel és egy korrekt áruházzal én úgy gondolom, hogy a mai napig egy teljesen életképes alternatíva lehetne egy Windows Mobile-t futtató készülék a másik két platform mellett. Főleg, hogy a legelterjedtebb asztali gépi operációs rendszer tudtommal a Windows, innentől kezdve pedig számomra az is teljesen érthetetlen, hogy hogy a fenébe nem tudtak kialakítani egy Almához hasonló ökoszisztémát.
Szóval rengeteg volt itt a hiba szerintem, ettől függetlenül akkor is sajnálom őket, én - amíg működött (1,5 év sajnos) - a hibái ellenére is nagyon szerettem a L625-ömet, de azt sem sikerült rendesen összerakni sajnos.
Kár érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest