- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
válasz
Jim Tonic
üzenetére
te azért kapod a személyes avatárt mert ennyi baromságot tudsz összehordani a forumban..?

amúgy erre azért kíváncsi lennék:
"és attól, hogy nem a fejlesztőn múlik még hiba a platformban, nem..?!
Nem.ez jó volt... ami "nekem" nem működött, az egyébként sem működik, különben user error lett volna, azt miért írnám a gyártó számlájára..? Elég sokan figyelmeztettek rá ebben a topikban, hogy user error volt."
mi volt a user error?
és attól, hogy nem az ms-en múlik, hogy nincs használható pdf olvasó a wp-ben, akkor vegyem is meg és tegyek rá, hogy nem tudok normálisan pdf-et olvasni, mert ez "user error" ? tehát az én igényem, az user error..? vagy hogy van ez?

mint az iphone 3gs? nincs benne vaku, mert rossz fényviszonyoknál ne akarjon senki fényképezni? én se akarjak pdf-eket olvasni, mert wp7-el nem lehet normáliasan hosszabbat...

-
nuke7
veterán
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Én teljesen értem, h te nem olvasol pdfet. De miért feltételezed, h más se?!?
Ez nekem egy fontos funkció és nem működik... ( meg meg pár amit felsoroltam)
Én is jót nevetek rajtad, h csak azt látod, h neked mire van szükséged és az elég is...
Gondolkodni kicsit fárasztó lenne, ezt belátom.
Skydriverol nem igazán akart lejönni a 480mb PDF-em...

(#231) Rolly : ugye? Tele van használhatatlan és drága alkalmazásokkal...
-
nuke7
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix Scar 16 / 16" MiniLED / i9-14900HX / RTX 4090 16GB 175W / 32GB / 2TB + ROG extrák
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
a 110mb-s pdf se működik, az is user error? 

ez jó volt... ami "nekem" nem működött, az egyébként sem működik, különben user error lett volna, azt miért írnám a gyártó számlájára..?