- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
Asus T100TA-ra gondolsz?
Egyedül azt fontolgattam én is, de mivel előtte droidos TF101-em volt, egy életre kiábrándultam az ASUS-ból..
Másrészt - lehet, hogy át van mosva az agyam - de nekem 2013-ban nem kell olyan tablet, ami nem FullHD
Harmadrészt több, mint 1 kg nálam már nem fér bele a tablet fogalmába.
Negyedrészt ellene szólt az is, hogy nem lehet kapniCserébe kaptam volna egy "tablet"-et, ami egyetlen dologban több, mint pl egy surface 2, mennek rajta olyan szintű primitív desktop programok, amit ma már rég kiváltottak a tablet appok.
Mert komolyabb desktop alkalmazást azért még egy Bay Trail--en se akarj futtatni, PC- nem vált ki semmiképpen. -
rudi
nagyúr
Tényleg nem térdel le úgy mint az előző generációsok, amikor megnyitom egyszerre a Wordöt meg 2-3 böngésző tabot és elkezdek váltogatni köztük? Nekem rémálmaim vannak attól az Atom effektustól, hogy minden áll, csak a HDD teker mint az eszelős. Ami tesztet láttam, azok alapján úgy tűnik, ez a probláma a Bay Trail-T esetében sem tűnt el, de már nagyon várom, hogy (kb. jövő héten) az Asus T100 a kezeim közé kerüljön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Acer notebook topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Mercedes topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest