- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
Asus T100TA-ra gondolsz?
Egyedül azt fontolgattam én is, de mivel előtte droidos TF101-em volt, egy életre kiábrándultam az ASUS-ból..
Másrészt - lehet, hogy át van mosva az agyam - de nekem 2013-ban nem kell olyan tablet, ami nem FullHD
Harmadrészt több, mint 1 kg nálam már nem fér bele a tablet fogalmába.
Negyedrészt ellene szólt az is, hogy nem lehet kapniCserébe kaptam volna egy "tablet"-et, ami egyetlen dologban több, mint pl egy surface 2, mennek rajta olyan szintű primitív desktop programok, amit ma már rég kiváltottak a tablet appok.
Mert komolyabb desktop alkalmazást azért még egy Bay Trail--en se akarj futtatni, PC- nem vált ki semmiképpen. -
rudi
nagyúr
Tényleg nem térdel le úgy mint az előző generációsok, amikor megnyitom egyszerre a Wordöt meg 2-3 böngésző tabot és elkezdek váltogatni köztük? Nekem rémálmaim vannak attól az Atom effektustól, hogy minden áll, csak a HDD teker mint az eszelős. Ami tesztet láttam, azok alapján úgy tűnik, ez a probláma a Bay Trail-T esetében sem tűnt el, de már nagyon várom, hogy (kb. jövő héten) az Asus T100 a kezeim közé kerüljön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Napelem
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest