- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
evone
őstag
Én nyiregyhaza korul elek, még csak nem is nagy városban és 6150 forintot fizetek 15 megabitert.
[link] ( itt mát a linksebesseg 18 megabitre van allitva, ugyhogy valos 15 megabit )
Az hogy elmeleti, az mar olyannyira lejart lemez hogy nem igaz, nem tehetnek rola a szolgaltatok hogy le vagy maradva, nem vagy kepes nezni hogy mikor mibol milyen uj csomag van es mennyi penzert... Mikor bejott a 8 megabit. MINDENHOL le volt irva hogy az csak a linksebesség, maximum te nem olvastal utanna, te bajod, ahogy azis hogy most 10 ezret fizetsz egy olyan szolgaltatasert, ami mar majd 1 eve 6150 forint.
( ne gyere nekem a husegidovel, mert 8 megarol valtottam menet kozben 15 megara. )
Szoval ennyit errol.
A windows xp meg egy kalap fos, nem tud semmit.
A vista volt az ms elso jo oprendszere, attol hogy a vérpistikék elterjesztették rola hogy fos, még nem az. 10000x stabilabb mint az Xp. Most a 7es nyilvan megint jo.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest