- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen GPS-t vegyek?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- OpenRock S2 - a második évad jobb
Új hozzászólás Aktív témák
-
AppleUser
csendes tag
Na kiszivárgott az Enterprose verzió
-
AppleUser
csendes tag
Akkor ezt a formáját, hogy bármelyik irányba lehet mozgatni. hiszen amit Douglas Engelbart alkotott az csak vízszintesen mozgott, ha jól tudom, és gombokkal kelett sorok közt ugrani.
De jevítsk ki ha tévedek. Viszont azt tudom, hogy minimum korszerüsítették, walter isaacson könyvében le is van írva. -
AppleUser
csendes tag
Azért mert Mac-em van nem vagyok pénzes, és az apple is nyilván megdolgozott azért ahol tart, egy jó üzlethez több kell mint azt egy átlag ember gondolná. De nem jó topikban vagyunk.
És nem azt mondom, hogy az M$ nem dolgozott meg érte, csak nekik valamivel másabb a helyzetük. Pedig nagyon sok dolgot lehet köszönni az apple-nek, az egeret, a desktop-ot. Valószínüleg az M$ nem tartana itt ha az Apple nincsen. -
AppleUser
csendes tag
válasz
fatallerror #66 üzenetére
Azért Os x en nem rágják a szádba, sys prefben van 6 féle gesztus és csá. Ha kell valami azt majd te 3rd party appokkal megoldod, példának okáért better touch tool, te állítod be a gesztust és, hogy mit csináljon. Mivel te találtad ki, ezért nem kell, hogy más megtanítson.
Egyébként igazad van, simán meglehet ezeket tanulni, androidnál sme hisztoztek, hogy jaj mik ezek a gesztusok...
És 65. hszban van az igazság, nem csináltak mást M$ék mint a start menüből kiszedték az ikonokat, és egymás mellé tették. Nyilván majd lesznek programok amikkel lehet a kinnézetet változtatni, mondjuk körökre, vagy képekre, vagy lószartudja mire. Viszont a start menüben sose láttad, hogy milyen az időjárás, vagy hogy új emailt kaptál, és még sorolhatnám.
Egérrel is lehet használni ezt a GUI-t, és akinek kell az egér, az használhatja is.A hiszti az megy, de gondolkodni....
Arra alapozzátok a win8 bukását, hogy csempék, WTF?? átlag user nem akarja megjegyezni, hogy most a paint melyik almappának az almappájában van.{troll on}
Egyébként Mountain Lion 4 Main Os!!!
{troll off} -
AppleUser
csendes tag
válasz
Hedgehanter #63 üzenetére
Vicces vagy, egyszer mintha tényleg lettvolna ilyen hír.. attól, hogy te nem olvastad, nem azt zárja ki a valósságát...
És nem azt mondtam, hogy eladják a céget, csak koncepciót vált, és új néven fut....
See the difference? -
AppleUser
csendes tag
"Ja, és mi a rák az a 9gag?"
Én még az első bétát tettem fel, nekem nem jött be. Biztos sok embernek tetszik, és mint mindig, nem a "power user" a célközönség, hanem a gizike, akinek úgyis bejön ez a csempe dolog, inkább lenyeli hogy nincsen start menü, ( ráadásul eddig se tudta mi az a start menü) de nédmán milyen cép ez a csempe... ( pedig szerintem nem szép)
Egyébként nem úgy volt, hogy az M$ megszünik létezni, illetve új nevet kap, és ez a win 8 az utolsó MS termék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Hardcore café
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Filmvilág
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest