- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás88
őstag
válasz
fordfairlane #38 üzenetére
Próbáltak valami egyedit, egy újat alkotni, csak nem sikerült. Ezért próbálják rajtunk lenyomni, csak sajnos azt felejtették el, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
-
Tamás88
őstag
válasz
Psychopeti #30 üzenetére
Aham, állítólag, az RTM-ben úgy írták meg a kódot, hogy ne tudják használni a start menü visszaállítókat.
-
Tamás88
őstag
Bocsi, de én is olyan voltam, hogy mindig a legújabb rendszert használjam. Ez volt a Vista-nál (ami fényévekkel jobb a 8-asnál, mint használhatóságból), a Windows 7-nél, és kipróbáltam a 8-at is, de most először érzem azt, hogy nem nekem találták ki.
Ha neked tetszik, akkor légy boldog, és használd egészséggel, de nekem nem gyere be."Mindenki úgy fogja használni,mint a kisangyal
, és lassan még titkon szeretni is fogja."
Na erre kíváncsi leszek úgy 1 év múlva. -
Tamás88
őstag
No-no Android rendszer első használatánál is tanítanak, hogy hogyan kell használni, szóval ha csak tablet változatnál (mivel a képen egy tablet van), akkor jól is jön. De engemet ne tanítgasson a MS, majd megtanulom, ha akarom.
És a metrón túl is láttam, de az asztal úgy tűnik, mintha csak "nesze itt van" miatt került volna bele. A start menüt pedig kicsit nehezen lehet használni (igen én vagyok a béna).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen processzort vegyek?
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Házimozi haladó szinten
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Escape from Tarkov
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Spórolós topik
- Androidos tablet topic
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest