Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ak76

senior tag

Tegnap én is megtapogattam egy XL-t az egyik "kocka haver" jóvoltából. :R
    Lássuk csak:
    A készülékház minőségérzetre egy Xiaomi Redmi Note szintjén van,annyi különbséggel hogy a Lumia nem csúszik,nem fényes,de összeszerelési minősége,illetve maga a készülék feelingje abba a ligába tolja,ami durva,lévén egy 2 kilós top modell,a másik meg egy hatvanezres kínai tucatvas.
    A hátlap mind a négy sarka recsegett,érezhetően nem stabil az illeszkedése,ezt betudom annak hogy még csak mostanában kezdték el forgalmazni,remélem javulni fog,mert ez így enyhén szólva nem korrekt.
    A kijelző gyönyörű,az én G4-esem sem rossz,de ez porig alázza,a fekete valóban fekete,a színek lefolynak a kijelzőről,egyszerűen tökéletes,nincs rá jobb szó.
    Az ablakok egész korrekt módon paraméterezhetőek,a haveré olyan szinten volt átszabva,a saját háttérrel együtt,hogy elsőre "fel sem ismertem a rendszert".
    A menüben barangolva a készülék random képes belassulni,nem lagolás ez,a fene se tudja,inkább olyan mintha gondolkodna a cucc,érezni hogy valami nem kerek,tuti hogy nem a vas gyenge,hanem valamit elszabtak a nagy igyekezetben hogy a készülék karácsonyra a boltok polcain legyen.
    A cikket olvasva próbáltam ki egy két olyan opciót,amelyikkel pár usernek gondja volt,egyik sem jött össze,sem a BT kapcsolattal nem volt semmi baj,sem a gépeléssel,az írásjelekkel.
    Random újraindulás 2x volt,egyszer a kamera használata,egyszer meg az állapotsáv lehúzása után,tök értelmetlen szituációkban,nem volt terhelve a cucc,nem voltak nyitva tömegével egyéb alkalmazások,egyszerűen kikapcsolt,majd újraindult.
    Az alkalmazásbolt néhol cefet lassan működött,itt a net hibájára gondoltam,de a másik telefonon,egy 640-es Lumián tökéletesen ment minden,itt megint van valami probléma.
    A kamera értelemszerűen nagyon ott van a szeren,itt nem is vártam mást,mondjuk az újraindulás belerondított némileg a képbe.
    A vas melegszik.nem is kicsit,a G4 es snapi 808-asa után ami kb semennyi hőt nem termel,olyan kézben tartani,mint egy törpe hőerőművet,a 810-es nem hazudtolja meg hírnevét,"folyadék hűtés" ide,vagy oda.
    Az indított beszélgetés minősége kiváló volt,nem lehetett belekötni,de nem is vártam mást.

Összességében,így,ebben a formájában nem kéne,nem adnám oda érte a momentán fele annyiba kerülő G4-est,még úgy sem,hogy a kijelzőtől tényleg az állam keresgéltem a földön,egy két frissítés múlva biztosan sokkal jobb lesz,de akkor még mindig ott van a számomra gagyinak ható készülékház,ez így ennyiért egyszerűen MÉLTATLAN ehhez a tudáshoz,pláne ehhez az árszinthez.

• ak76

senior tag

válasz chipesz #98 üzenetére

Nokia Lumia 800,Lg E900,Samsung Omnia 7,Omnia M,Omnia W,ha nem is voltak erősebb vasak mint egy 520-as,azt a szintet röhögve tudták,mégsem kapott egyik sem 8.0-t,vagy újabbat,csak Mangót.
    Aki annak idején egy komolyabb összeget tolt a Windows Mobile-okba,mint pld én,az a hajárra kenhette a vasakat,mert 7.5 nél megálltak a supporttal,pedig pld az Omnia 7,vagy a Lumia 800 iszonyat jó cuccok voltak,megérdemelték volna legalább a 8.0-t.

Új hozzászólás Aktív témák