- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Én ezt értem nem ezzel van a baj, hanem azzal van a baj, hogy az MS megy a saját feje után, majd csodálkozik, hogy a tesztelők lehúzzák, engem, és sokakat nem érdekel, hogy mióta van így és miért van így leírhatod 6000-szer is. Ha valami logikátlan, akkor nem tesztelő, vagy az hibás, aki ezt felhántorgatja, hanem az MS. Mert szarik a user igényekre.
Ezt nem fikázásnak kell venni, hanem kritikának. Ha többen is észreveszik, és zavarja is őket, akkor senkit nem érdekel, hogy tegnap, vagy 10 éve b... el az MS ugye érted mi a baj?
Az MS egyszerűen hiteltelen, össze vissza ígérget, ha nem tartja be akkor jönnek az olyan magyarázatok, amikkel előállsz. Engem konkrétan nem érdekel miért szar valami, ha az! Lehet ezt magyarázni, meg leírni 20-or, hogy miért így van, de egyelőre én nem látom, hogy ezek az önfejű ötletek miért annyira előremutatóak, valamint a béta szoftvereket miért éles felhasználón kell kipróbálni.
Ok, hogy "ingyen" van a Windows 10 de annyira is használható, mint amennyibe kerül, egyelőre.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Ha talán nem write-only üzemmódban léteznél, akkor belefutottál volna már jóval korábban is az 55-ös hozzászólásomba...
De újra, hátha jobban felfogod és ahelyett, hogy a cikk íróját cseszegetnéd azért, mert a felhasználó fejével gondolkodik (ellentétben a fejlesztővel), inkább belátnád, hogy az, hogy tudjuk az okát annak, hogy miért vannak bizonyos beállítások egy tök külön menüpontba behányva, attól az még NEM LOGIKUS a felhasználó számára. Akkor logikus, ha az opció ott van, ahova tartozik. Nem bűn belátni, hogy ez a jelenlegi felállás ostoba, függetlenül attól, hogy mi okozza. Inkább azon kéne talán gondolkodni, hogy esetleg meg kéne oldani rendszerszinten a következő frissítéssel, nem pedig megpróbálni elmagyarázni mindenkinek, hogy jó helyen van ott. Mert nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Revolut
- OLED TV topic
- Civilization VII
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Silent Hill f teszt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest