- iOS alkalmazások
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
confuser
senior tag
Félig sikerült egykezes mód is akad: a Start gombot hosszan megérintve a képernyőtartalom lejjebb ugrik, így a felső részeket tényleg el lehet érni, alul viszont kilóg a lóláb – fogalmam nincs, hogy ez hogyan mehetett át a rostán.
Fentebb írta valaki ugyanezt, de én se értem, itt mi nem stimmel. Én pont ilyen viselkedést várok tőle el.betűméretváltás után a rendszer újraindítást kér
Bullshit. Már az adás topicjában is leírtam, hogy ez téves info, és remélem nem kerül bele a cikkbe.
Betűméretváltás: Gépház > Könnyű kezelés > További lehetőségek > Szövegméretezés > zéró újraindulás
Amiről ti írtok (Gépház > Rendszer > Megjelenítőeszköz > Szöveg, alkalmazások és elemek méreteze ezen a megjelenítőeszközön) ennél jóval több (lásd a fentebb is linkelt hsz-em)Az Edge és az egész rendszer keresője a Bing
Szintén írták fentebb is, megnyitsz egy keresőt (pl. Google), és máris választható kereső lesz Edge-ben. A rendszerre ugyanez nem igaz.Egyébként a teszt tartalmának többi része tetszik, teljesen objektívnek tartom, de egy korrektúrán még áteshetne, cefet sok formai hibát láttam benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő