Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Előfizetés mögé zárta a Sony az Xperia egyik húzófunkcióját
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scarwolf2413
újonc
Sziasztok!
Egy céges pályázati estén ez volt az év végi jutalmam. Annak idején Lumia 710-em volt. Imádtam, Tatabányán szöget is ütöttem a plexiével. Egy mély karc lett az Össz eredmény. Most Lumia 930-om (is) van, de bemegy a fiókba. Melegedni mindegyik tud. Ez a kedves 950 XL nevű évvégi prémium is. Bár leírhatnám a haterkedő gyerekeknek, hogy mennyire buták olyan eszközt szidni, amit nem ismernek.. Volt Droidom, anno iphone 4-em is.. Inkább a WP. Sőt kérdésekre is szívesen válaszolok, van tapasztalat bőven, de a klasszikus "hibaforrásokat" akkor dumáljuk meg. Ohh.. Nekem nincsenek nagy bajok vele.. Sőt.. Egyátalán nincs.. Bluetooth. Jam Classic kis hangszóróval és az otthoni Bang and O. Hangrendszerrel is teszteltük. Remek volt. És nem kapcsolt szét. Hangszóró a telefonon. Hallottál már Sony Z1-et? Annál minden jobb. De ez tízszer kb. Windows hello! Ez óriási. Átverni nem tudtuk, öten szivattuk, de hiába, csak engem ismert meg. Néha nem a megszokott sebességgel. A szobába sötét volt, csak a laptop kijelzője adott egy kellemes hangulatvilágítást, ugyan úgy 2 mp alatt megcsinálta mint autóban, vagy akár nappal a szabadban. Ebben a 2 mpben benne van a keylock\off gomb megnyomása is. Kijelző. Nem tudom, bántó lesz-e, szerintem a Samsung S6e-t lapsra veri. Mostanság néztem meg rajta a sorozatom 12 részét. 91% volt az akku, most 28%. De 12 rész Lucifer!! Elnézést a reklámért. Füles hiánya a dobozból. Van egy Remax RM szériás egész kellemesfülesem. Átlag feletti. Az equaliser problémát megszoktam, bár ideje lenne a helyére kerülni.
Appok. Én személy szerint az androidos haszontalan appok ezreit mellőztem az életemből, Wp-n amit használok, Office, Instagram,Skype,E-mailek,Kamera,Zene és néhány magán jellegű vagy munkát kiegészítő program. Minden hibátlan, eltekintve a face Messengerétől, mely egyszer kilépett, és egyszer nem küldte el a képet elsőre. De lehet én bénázok. Kamera: Ha ez a ledsor inkább xenon lenne, akkor mindent vinne, de amúgy erős fénye van, a Sony tanulhatna tőlük. Én használom a Raw nyers képeket is, klassz minőségűek, van egy két Nikon Coolpix amik nem csinálnak ilyen jó képeket.
Most itt van mellettem, tölt. 3s olyan sötét van. Ideje bekapcsolni az aktív kijelzőt. További kérdésekre nagyon szívesen.Összehasonlítani csak Lumia 930-al tudom, mely hamarosan majd szerepel valamelyik adok-veszek oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 64gb, ÚJ AKKUMLÁTOR, kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, Galaxy AI 2028. 02.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest