Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    Annyi gondolatom lenne az xprotector-ra nézve és bár távol álljon tőlem, hogy a céget kritizáljam, de egy 640 és 650-es telefonra is tőlük rendeltem, ugyanígy 3500-ba került, mint ahogy a 950 XL-re is árulják, de az mint írtam Nillkin.

    Viszont, egyáltalán nem úgy viselkedik a fóliájuk, ahogy a videóban reklámozzák!
    Nem oszlik el úgy, hanem erővel kell belőle kinyomkodni a levegőt, tapintásra eléggé leromlik az élvezhetősége, már amit írtam, hogy a Nillkin-nél szinte öröm érezni, ahogy csúszik az ujjad rajta.

    Ami a legszembetűnőbb, hogy a 300-500-1000 forintos kínai ebay-es üvegfóliák leszedő rétegű matricája is pontosan ugyanilyenek (bár lehet, hogy ezt mindenki így gyártja a világon, a Nillkin-nél másképp nézett ki), sőt érzetre is még talán minőségibbek és pontosan milire ugyanilyen kivágásokkal méretre is egyezik.
    A kérdés, milyen JAPÁN érdekeltségű az a cég, amelyre hivatkoznak ezeknél a minőségi üvegfóliáknál?
    Hol van erről egy valós link forrás, hogy valóban egy olyan japán vállalat áll mögötte, amely miatt ez biztosan így is van. Mi a garancia arra, hogy nem nagy tételben vásárolják a filléres üvegfóliát, pl Kínából, ahol egy dobozt, matricát és törlőkendőt hozzáadva agymosás szinten átverik a vásárlókat?

    A cégtől "való" fóliát, anno még Bog-ék is tesztelték egy iPhone-non és valóban úgy is viselkedett, ahogy az ő reklámvideójukban be van mutatva. De ezek köszönő viszonyban sincsenek, amit ott láttam. És megint csak a Nillkin-t hoznám fel, amit amikor a 950 XL-re rátettem, középről kiindulva a széléig, kb 10 sec alatt szinte kipréselte magából a levegőt, ami látványos is volt egyben és ezzel kész is volt a levegőmentes felrakás, nem volt olyan, hogy itt meg ott nem tapadt rá etc...

    Tehát nem állítok semmit, csak kérdezek, van aki tud erre adni valós linket, hogy valóban azt árulják, amit hirdetnek?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák