- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
banditos91
tag
válasz
ToniSoprano #3645 üzenetére
Hát pont az a cél, hogy hamar elvigyék, mert nem használom semmire. Így csak áll a dobozában, aminek semmi értelme. Ha bárhova megyek akkor előző telómat viszem mindig. Semmi értelme még hetekig őrizgetnem. Én is úgy gondolom hogy alul van árazva, de hétfőn elutazom, és gondoltam ha ennyiért hirdetem akkor talán elviszik addig. De még nem hívott senki, csak érdeklődnek üzenetben.
-
banditos91
tag
válasz
TheBikerider #3641 üzenetére
De megfogdostam, és nagyon tetszett. Most is tetszik. Csak más megfogdosni egy polcon, és más használni a mindennapokban.
-
banditos91
tag
válasz
Luck Dragon #3638 üzenetére
Lehet hogy igazad van. De az az igazság hogy nem gondoltam át. Mindig is utáltam az ilyen nagy telefonokat. Szerintem egy telefon akkor jó ha kompakt. Nekem már az 5" is sok.
-
banditos91
tag
Képtelen vagyok megszokni ezt a nagy kijelzőt. Eddig 4" mobiljaim voltak. És most ez hatalmas. Nem tudok hozzászokni. [Moderálva.]
[ Módosította: pepe091 ]
-
banditos91
tag
válasz
TheBikerider #3621 üzenetére
Köszönöm. És hol kapok olyat? Sürgősen kellene, mert ha neten rendelem meg akkor csak Jövő hét kedden hozzák ki, én pedig hétfőn elutazom.
-
banditos91
tag
Sziasztok! Én is beléptem a klubba egy 640XL-el. Viszont nagyon félek hogy betörik az a hatalmas kijelzője, szóval fóliát keresek rá. Ki milyet használ? Mik a tapasztalatok? Elég egy minőségi matt fólia, vagy inkább szánjak rá több pénzt és tempered glass?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- eBay
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest