Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szp1
addikt
Nem tudom mi lehet ezen "nem egyszerű".
Az app. beállítása faék, a térképek jók, a hangos navigáció jó, a GPS jól pozicionál és nem dobálja el a jelet.
Ami hiányzik, az a köztes pont beállítás, ezt én úgy oldom meg, hogy szakaszokra bontom az útvonalat - kicsit macerás, de működik. -
-
scyllarus
veterán
Nekem éjszaka kb 15%-ot merült 8 óra alatt (wifi, folyamatos szinkron 3 fiókkal).
Ma eddig problémás napom volt, kb 2 óra telefonálás 11%-ot fogyasztott.
Mivel tegnap óta van meg, nincs sok tapasztalatom, de kezdetnek ez nem rossz. (Az éjszakai merülést sokallom, de egy próba nem próba)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- MSI CYBORG 15 A13V
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged