- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
jah az asszonyomnak meg anyámnak is mindig rá kell vernem a kezésre hogy ne editálgasson már annyit. ezt tolják, meg a szubatomi részecskék kinetikus energiamodell szimulációját reggeltől estig. engem meg felébresztenek és fárasztanak az upkvarkok állapotváltozásai miatt. ezek a teljesen átlagos userek az agyamra mennek...
-
Ez engem nem érintene tragikusan, viszont mehetnének fel az x86-ra írt alkalmazások. "Abból csak problémái lennének." - Hát nem csak értünk vannak?!
vicze1: ki tudja biztosan?! Én inkább attól tartok, hogy nem is az órajelet veszik majd vissza, hanem letiltanak 2 magot a jobb fogyasztás érdekében. Az is lehet, az IGP-ből is letiltanak egy blokkot. Csak ha mindezt meglépik, akkor az erőhiány miatt nem fog kelleni senkinek. Ha nem lépik meg, túl nagy lehet a fogyasztás. Lehet, csak majd 10nm-en lesz x86-os M$ teló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nyaralás előtti hardverszemle
- iPhone topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest