Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kisgépkezelő

senior tag

válasz bihariszabi #329 üzenetére

A WM tényleg jó kis rendszer volt, bár szerintem ott szerintem a nehéz kezelhetőség mellett inkább az ár volt az a szempont ami miatt nem terjedt el. Most is van itthon egy Xperia X1-em, az 200 fölöttről indult és akkoriban még nem nagyon voltak olyan részletfizetéses konstrukciók mint manapság. (Én mondjuk pár évvel később jutottam hozzá kevesebb mint a tizedéért.) Azt kinyitotta az ember, tényleg úgy nézett ki mint egy nagyon kicsi notebook. Másrészt mobilnet meg ingyenwifi sem volt minden sarkon, úgyhogy ilyen készülékeket akkoriban tényleg csak kevesen tudtak kihasználni. A maihoz hasonló alkalmazásboltok is hiányoztak. Úgy emlékszem akkoriban még külön SD kárnyán is lehetett venni például GPS szoftvereket, vagy valahonnan összewarezolni. Egyébként ugyanebbe a kategóriába tartoztak a Nokia Communicator telói is. Szerintem azokból sem láttam soha egyet sem éló ember kezében, legfeljebb sajtófotókon.
    Viszont Symbianos okostelót minden második hülyegyerek kisírt magának valahogy az osztályban. Nokia 6600, meg 3650, később N95, még később 5800, meg 5230 elég sok gyereknek volt azokban a sulikban ahova jártam.

Új hozzászólás Aktív témák