- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
ezt igy ebben a formaban hogyan sikerult osszehoznod? nem mondta senki, hogy mind a 3200 bekuldo kap ("mely keretében a legjobb Android malware rémtörténet írója egy Windows Phone készülékkel lehet gazdagabb"). az ingyen odaadott telefonok meg megis hogyan kerulnenek bele az eladasi statisztikaba?
-
Воланд
titán
"Biztos az, hogy használtam a rendszert x ideig, hogy elég sok wp7 telefont unlockoltam, xda-s romot és hivatalos romot telepítettem rájuk mind semmi a te mércéd szerint."
ebbol nem sok mindent lattam, csak a fikazast. sorry, hogy az alapjan iteltem meg a hozzaertesed. bar itt mint aktiv felhasznalora (ertsd: jelenleg is hasznalja) gondoltam, de mindegy.
"Megsúgok vmit: egy olyan rendszer, ami egy smstől kifekszik"
gondolom te is tudod, hogy nem fekszik ki tole az egesz rendszer. meg azt is tudod, hogy ilyen jellegu hiba elofordult a tobbi rendszernel (ios, droid) is. persze ez nem mentseg arra, hogy itt is jelen van.
"az biztos, hogy és súlyosabb hibával is rendelkezik, csak még nem derültek ki."
meglehet, bar erre ugyebar nincs bizonyitek (ismetlem magam: nincs tokeletes rendszer es melyik rendszernek nem voltak/vannak ilyen-olyan hibai). plusz: ilyen jellegu hiba elofordult a tobbi rendszernel (ios, droid) is.
jah, tenyleg hagyjuk. foleg a szemelyeskedest.
-
Воланд
titán
ez nem igy van?
"míg a wp7nél jelentkező az."
ennek nem allitottam az ellenkezojet.
amugy nem erolkodom, csupan leirtam a velemenyemet, tudtommal ezt meg szabad. en, mint wp7 felhasznalo hadd dontsem mar el, hogy ez az sms bug mennyire erint engem. amugy mar az elmult ket alkalommal is hamar feladtad a gyozkodest, hogy hu, de mennyire rossz meg veszelyes a wp7 userrekre nezve ez a hiba, szvsz felesleges belemenni egy harmadik menetbe, de termeszetesen a velemenynyilvanitas szabad.
-
Воланд
titán
he, azt meg en is tudnek irni. pl amikor egy lehalt win7 laptopot csak linux livecd-vel tudtam helyrehozni 3 oranyi windows-os eszkozok probalgatasa utan.
de mondjuk ezek nagy szama a win reszesedesebol is adodhat, nem feltetlenul abbol, hogy neha, khmm, tud erdekes dolgokat muvelni.
-
Воланд
titán
"hiszen az emelt-díjas üzeneteket küldő és hívásokat kezdeményező vírusos Android alkalmazások idén nagyjából egymillió dollár kárt okoztak"
hadd kerdezzem mar meg, hogy az sms bug eddig mekkora kart okozott? az "okozhat"-ba meg ne menjunk bele, talalgatni mindenki tud. mondjuk azt tovabbra is tartom, hogy a fontos adatok nem az sms - fb chat - wlm elozmenyekben vannak egy felhasznalonal. ha meg tenyleg fontos, akkor ment. igen, tudom, nincs backup, marad a copy paste, bar fb-hez meg az sem kell.
nem, tenyleg nem fenekig tejfol a wp7 sem, csak a ketto kozott van egy kis kulonbseg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged