- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
Ne tőlem kérdezd. Én soha nem panaszkodtam azért, mert nem volt kompatibilis.
Egyetlen olyan eset volt, amitől a hajamat téptem. Amikor az nvidia saját driver-e szétbarmolta a rendszert.
Ezen kívül még soha nem volt kompatibilitási problémám.
Pedig 8.10-től 16.04-ig kb. mindegyik ubuntut kipróbáltam. -
<Lacy85>
addikt
"A legtöbbjének nem esik le, hogy az a Windows. Akinek leesik, az meg direkt a Freedos-ost veszi, és warezol. Ami ugye, mint tudjuk, a MS-nak jó."
Ők tudják. Én inkább megvettem Winnel együtt. Csak bekapcsoltam, és használtam.
Volt ilyen ismerősöm nekem is. Megvette valami freedos rettenettel, aztán jöttek hozzám vele, mert azt se tudta, hogy tegye fel a Windows-t.
Neki 7-es kell. Jó, legyen. Mondjuk már az is megért egy misét, mire egyáltalán el tudtam indítani a Win telepítőt, mert nem volt hajlandó HDD-n kívül semmiről boot-olni. nem én voltam hülye, mert egy csomó fórum tele volt ezzel a hibajelenséggel ennél a típusnál. Valami Acer volt, már nem emlékszem.
Feltettem a 7-est, aztán jöhetett a driver keresés. Kb. 2 óra kutakodás után derült ki, hogy 7-hez nincsenek is driverek. Ezt ugye minek kéne feltüntetni a gyártó oldalán.
De még a driverek telepítésénél se kiabált, hogy ez nem lesz jó. Szépen felpakolta, csak épp se Wifi, se Lan, stb.
Oké, kezdjük elölről. Próbáljunk egy Win10-et. Na az jó lett.Szóval ha valakinek ez a szívás kell, akkor skótoskodjon egy windows árán...
Mármint ha windows-t akar használni. -
<Lacy85>
addikt
Viszont ha még azt is hozzá vesszük, hogy:
"A szoftverből alapértelmezésben csak a megvásárolt verzió (se újabb, se korábbi) installálható, csak a meghatározott nyelven.",
akkor gyakorlatilag 20 ezerért vett egy Win10 liszensz-t, mert ugye alapból 7-es volt rajta.
Én nem érzem átverésnek...(#285) atike: Bocs, kifelejtettem, hogy célzott ellenőrzés.
-
<Lacy85>
addikt
-
<Lacy85>
addikt
"Máshova meg ne hozzon, mert az nem a user jogosultsága. Alapvetően a MS hozta be a rossz szemléletmódot."
Az lehet, csak ehhez a szemléletmódhoz van szokva az emberek 90%-a.
"Ebből kiderül, hogy rossz megoldást választottál, és ezért az OS a rossz?
"
Mint ahogy írtam is, nekem ezzel semmi bajom nincs. De én nem a nagy átlag vagyok.
Nem is ismerek olyan embert, aki mondjuk windows alatt is csak a saját felhasználó mappájába pakolgat dolgokat."Biztos, hogy jó az úgy, ha idiótákhoz szabunk egy rendszert? "
Na ezzel meg is fogtad a lényeget. Nem kell rájuk szabni a rendszert, csak akkor viszont el kell fogadni az 5% alatti piaci részesedést.
Mert így a büdös életben nem lesz több. -
<Lacy85>
addikt
""Gondolom windows-on is állítgatni kell mindenféle jogosultságot, hogy egyáltalán a file kezelőben egy szaros mappát létre tudj hozni."
Hogy mi van? "Leírtam, hogy mi van. olvasd el újra.
"Nem érteni. Amúgy nem tudom, te milyen Ubuntut néztél, de még ha jelszót is kér a téma cseréjéhez : miért baj?"
Nem kér jelszót a cseréhez. Leírtam, hogy mi van. olvasd el újra.
"Ja hogy neked az a bajod, hogy ami nem Windows, az másképp működik, mint ami az? "
Nekem nincs ezzel bajom, de leírtam, hogy mi van. olvasd el újra.
Biztos?
(Munkahelyi szétpolicyzott win?)
És biztos, hogy az úgy jó, ha bárhova másolhatsz?"Hurrá. Hogy a francba jön ide egy munkahelyi win?
Bár gondolom csak be kellett böfögni valami baromságot.
Biztos-e, hogy jó az úgy? Leírtam, hogy mi van. olvasd el újra.
-
<Lacy85>
addikt
"Vegyünk észre két problémát:
1. igazából nem oldod meg a problémát, mert az valószínűleg nem az, hogy csak az admin írhat/olvashat az adott helyen
2. ha adminra váltva se megy a művelet, akkor nem mond semmit a továbbiakról"A helyzet az, hogy mondjuk Windows esetén a rendszermappákat leszámítva bárhol másolhatsz bármit.
Az említett példa pl. csak akkor jön elő, ha mondjuk a program files, meg hasonló mappákba akarsz valamit másolni, létrehozni.Na ubuntunál egyedül a /home/felhasználó mappánál van írási jogod alapból. Az összes többinél le van tiltva, és még csak ideiglenesen sem adja meg neked a rendszer, ha valamit másolni akarsz. Be kell állítgatni a jogosultságokat. Ami egyrészt biztonságosabb, másrészt felhasználó szemmel csak bosszantó időhúzás.
"Tényleg nem kell. Ugyanezt el lehet játszani GUI-n is."
Oké, de hogyan? Tényleg érdekel, mert még a téma készítők hivatalos oldalán is kizárólag terminálos megoldás van a letöltésre.
-
<Lacy85>
addikt
"írod, hogy windows alatt ott van az ikon, és akkor admin jogot kap. ez kb. akkora ökörség"
A felhasználók általában nem értelmet keresnek, hanem kényelmet.
Nekem nem kell magyaráznod, miért jobb a linuxos megoldás.Én értem.
De most magyarázd el egy sima felhasználónak, neki miért jó.
Az ötödik ilyen eset után rakja be a windows telepítőt."nekem pl. debianon témacsere annyi, hogy rendszer, beállítások, megjelenés. ott klikk valamelyikre, oszt jónapot. figyelem: terminál nélkül is meg tudtam csinálni!"
Ha letöltötted őket, akkor már itt is így megy. Simán kiválasztod a témát, amit használni akarsz, aztán jó napot.
Csak a folyamat egy kicsit macerásabb. Itt is ugye a kényelmi faktor... -
<Lacy85>
addikt
"Jogosultságok vannak Windowson is és utoljára az XP-n volt divat az, hogy mindenki adminként volt és azt csinált, amit akart. Valahogy nem látom a különbséget."
Egyszerű példa. Létre akarsz hozni egy mappát, vagy valahová bemásolni valamit.
Windowsnál: "Ehhez a művelethez rendszergazdi jogosultság szükséges", viszont alatta ott a "Tovább" gomb, amin rajta van a kis "pajzs" ikon. Rákattintasz, problem solved. A file / mappa a helyére került.
Ubuntunál: "Nem hozható létre, ellenőrizze a jogosultságokat". Alatta meg egy ok gomb. Aztán vakard a fejed, hogy most mit kéne csinálni.
"Nem lehetne azt, hogy nem beszélsz hülyeségeket?
Linuxon sima usernek nagyjából pont úgy nem kell terminált használnia, mint Windowson."
Megint egy egyszerű példa. Nem tetszett az alap téma, mert a sötétebbeket preferálom.
Rákerestem, milyen lehetőségek vannak. Ki is dobott egy tök jó topic-ot askubuntu-n.
Valóban nem kell terminálozni. És ez csak egy szaros téma csere.
Windows-on meg 2 kattintással letöltöd, és alkalmazod."Az már más kérdés, hogy Linuxon van rendes, használható parancssor"
Ezt nem is vitattam soha. Én is szeretem.
-
<Lacy85>
addikt
"Linuxon minimum annyira működik magától minden, mint winen."
Gondolom windows-on is állítgatni kell mindenféle jogosultságot, hogy egyáltalán a file kezelőben egy szaros mappát létre tudj hozni. Mert azt okosan kiírja az ubuntu is, hogy "bocs, nincs rá jogod", de hogy mit csinálj, azt már nem. Ültess le elé egy átlag usert.
Vagy egy egyszerű téma. Windows-on kettőt kattintasz, és alkalmazva a téma. Itt meg sudo-zol serényen, mire egyáltalán le tudod tölteni. "és hogy lehet alkalmazni?" ja hát tipli vissza, mert ahhoz megint le kéne tölteni egy unity tweak tool-t, mert anélkül nem megy, a rendszerben meg nincs benne alapból.
Na az ilyen "apróságok" miatt csapná a falhoz a gépet az átlag emberkék ~90%-a.
Amúgy poénból megkérdeztem asszonyt. Ő tényleg egy mezei átlag user, aki csak használja.
- Mikor használtál utoljára parancssort?
- Őőőőő, nem tudom.
- Na és Powershell-t?
- Az meg mi?Na és akkor az ilyen emberekkel taníttass meg egy linuxot, ahol terminál nélkül szó szerint halott vagy.
Sok sikert. -
<Lacy85>
addikt
Kb. annyira volt helytálló a hasonlat, mint a te áremelkedéses meglátásod.
Az egy dolog, hogy a közbeszerzéseknél milyen árakkal számolnak. Ott minden sokkal drágább, mint a versenypiacon.
Utóbbinál viszont egyáltalán nem drágult mondjuk a windows sem. Sőt, ingyen lehetett 7-ről, 8-ról frissíteni.
Office 365-ről nem is beszélve. -
<Lacy85>
addikt
"a cikk arról szól, hogy emelkedő árak mellett is emelkedik a kereslet, ami közgazdaságilag nonszensz."
Erről most hirtelen a mobil ipar jutott eszembe. Az elmúlt 10 évben folyamatosan emelkedtek az árak, mégis minden évben rekord eladások voltak.
Ott is milyen gonosz erők lehetnek. -
<Lacy85>
addikt
-
<Lacy85>
addikt
válasz
King Unique #169 üzenetére
Igen. Kb. ezt próbáltam magyarázni 50 oldalon keresztül.
-
<Lacy85>
addikt
"Alap netezős rendszer - a legtöbb usrnek ennyire van szüksége, ezért terjednek a droidos tabletek, mint a fene."
Hát ez az. Akinek tényleg csak ennyire van szüksége, az nem linuxot fog megtanulni használni, hanem vesz egy nyamvadt tabletet.
Mondjuk ha okos tv-d van, akkor még az sem kell, mert ilyen felhasználásra az is tökéletes, csak kell hozzá egy bill., meg egy egér. -
<Lacy85>
addikt
válasz
Tikakukac #165 üzenetére
"így viszont, hogy 21-em van, te pedig csak ráhúztad a lapot 19-re és fuccsoltál nem lett jó vége."
Erről az egyik fórumtárs jut eszembe, aki foggal-körömmel védi az iPhone-okat, mellette szidja a samsungokat, meg az androidot, de azért S7-et használ.
Számomra hasonlóan poénos lett a végkimenetel.(#166) hcl:
Ami van, az működjön. WP esetén is működött minden, ami volt, maga a rendszer is gyors, stabil volt, mégis az volt az egyik legnagyobb baja az volt, hogy baromi kevés app volt rá, sok esetben az is fapados a többi rendszerhez képest. Szóval azért az sem mindegy, miből tudsz válogatni.
Jelen állapotában én még mindig tartom, hogy alap netezős rendszernek, meg kimondottan célfeladatoknak tökéletes, de a széleskörű elterjedéshez ennyi kevés lesz. -
<Lacy85>
addikt
"de miért akarod a linuxot ugyanúgy használni, mint a windowst? ha a desktopodat úgy akarod használni, mint a windowst, tegyél rá windowst."
Hogy is volt az az értő olvasás?
""És melyik multi nem ilyen?": ez már bocsánatossá teszi a bűneit?"
Felsőbb szinteken? Igen. Közember szemében? Nem, de úgyse tudsz mit kezdeni vele.
""És mit oldana meg, ha linuxot használnának?": ha csökkenne a windows és nőne a linux, nekem lényegesen csökkenne a felesleges melóm."
Ha nem tetszik, amit csinálsz, akkor nem a MS ellen kell egyszemélyes háborút indítani, hanem szakmát kell váltani.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Tikakukac #161 üzenetére
A vicces az, hogy itt egy rakás szoftver, amihez a linux hozzá sem tud szagolni, erre a válasz "wöhöhö", meg hasonlók.
Meg ott a dual boot.....De mi a francnak tartsak 2 op.rendszert, ha 1 is elég?
Windows mellé nem kell másik rendszer, ha játszani akarok.
Persze ha valami nem megy Linux alatt, az meg már nem átlagos felhasználás.
Hisz csak egy geek játszik játékokkal."A 600k-s szoftverrel vagy a fél milkással"
Azt remélem vágod, hogy a komplett creative cloud havidíja talán pár 10$. Tokkal, vonóval az egész Adobe pack. Mondjuk honnan tudnád. linuxot használsz.
Lehet, hogy nem kell mindenkinek, csak ugye itt megvan a lehetőséged, ha mondjuk meg szeretnéd tanulni, vagy valamelyik terület érdekel."Agyvérzést, mert ilyen kacskaringósan kerülni ki mindig az egyenes választ már okoz némi érpattogzást"
Sajnos nem én élek burokban a kedvenc kis OS-emet simogatva.
De ha gondolod, akkor ugorj át egy Mac OS topic-ba, és magyarázd el nekik, hogy a linux ugyan olyan jó, meg ugyan annyi mindenre használható. Meglátjuk, ők hogyan vélekednek.
De ezt eljátszhatod egy Windows 10 fórumban is.A másik 2 rendszerhez képest linuxon egy lazább hígfos a szoftver felhozatal. Ezen meg nem fog változtatni egyetlen ferdítés, meg "Wöhöhöhö" sem.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Tikakukac #159 üzenetére
Csak érdekes módon arra valahogy ki tudnak adni szinte minden szoftvert. Igen, még Diablo 3 DVD-n is rajta van a Mac-es telepítő. A world of warcraft-ot lehet játszani macbook-on is.
Van rá Creative Cloud is. Meg még sorolhatnám 20 oldalon.
Sőt, akad néhány Mac only szoftver is (Logic, Final Cut, stb.), ami nem, hogy nem érhető el máshol, de a Windows-os rokonokat is porig alázza. Hát még a linux-osokat.
Szóval mit is kellene tőlem kapniuk? -
<Lacy85>
addikt
válasz
Tikakukac #155 üzenetére
Én csak annyit várok végre, hogy MINDENT lehessen ugyan úgy használni rajta, mint windows-on.
Maga a rendszer az jó, ahogy van.
Bár gyanítom, hogy ebben az esetben is hamarabb jönne a mikulás.(#156) bambano:
"és igen, mocsok az amerikai ms, mert ők is elkövetnek minden disznóságot, amit csak ki tudnak találni. meg a magyar is, mert lopnak csalnak hazudnak."
És melyik multi nem ilyen? Csak ugye a MS kiemelt helyen van az utálat listádon (az enyémen is, csak én nem vagyok elfogult egyik irányba sem).
És mit oldana meg, ha linuxot használnának? Őőőő, semmit. Max. nem a vételárnál trükköznének, hanem más költségekkel. Megoldva minden. Ja nem. -
<Lacy85>
addikt
Aha, szóval akkor de k@csög a MS, mert a magyar leányvállalat kormányközeli vezetői ilyet meg mertek tenni.
Amire persze nem az volt a válasza a cégnek, mikor kiderült, hogy "ügyik voltatok, több pénzünk lett", hanem kivizsgálják az esetet.
Teljesen logikus.
Még véletlenül sem a hírhedt korrupt magyarok voltak a bűnösök. Nem.
De így legalább megint fogást lehetett találni, amivel lehet mocskolni a csúnya MS-t, és büszkén lehet lobogtatni a pingvin zászlót.
Ja és persze semmi elfogultság nincs az okfejtésben.(#148) Tikakukac:
Bocs, de a kőtörős hasonlatnál tovább inkább nem is olvastam.
De majd szólok, ha valaki kutyákat enged rám, amiért letöltöttem egy linux-ot. -
<Lacy85>
addikt
"erről szól ez a cikk is, aminek a topicjában megint úgy szólaltál meg, hogy láthatólag nem nézted meg, miről szól a cikk,"
Még jó, hogy a jelenlegi esethez épp semmi köze nem volt a microsoft-nak.
Ja de. Az ő terméküket adta drágábban egy másik fél egy harmadiknak. Szemét MS. -
<Lacy85>
addikt
válasz
Tikakukac #136 üzenetére
Igen, itt a cikk. De én még mindig átlagfelhasználókról beszélek, nem állami szervekről.
Igen, tudom, hogy az átlagos felhasználó totál hülye. De az most miért a MS hibája, hogy teljesen fogalmatlanok, lusták, nem néznek utána semminek, stb.
A lehetőség mindenki előtt ott van. Tök ingyen.Ha azt nézzük, hogy mekkora felhasználóbázisa van a PC-s játékoknak (csak a steam-nek 100+millió, és akkor hol van még a többi), az átlag felhasználásba nyugodtan bele lehet venni a játékokat is. Főleg, hogy ez az ipar egyre csak nő, nem pedig csökken.
Mi abban a nem átlagos, hogy mondjuk netezgetsz, megnézel pár filmet, néha skype-olsz, meg ha van kedved, játszol egyet.
Most google-ben az első három találatban egy 2016-os statisztikát találtam, miszerint 1,2 milliárd ember játszik pc-n. Szóval nekem elég átlagosnak tűnik.
Na kb. ennyi gépen alapból kiesett a linux.A hibákat nem értem, miért kezdted el megint sorolni. A fenti esetekkel nem azt akartam bizonygatni, hogy "de szar a linux", mindössze arra akartam rávilágítani, hogy semmivel nem jobb ilyen téren, mint egy Windows. Mindegyiknek megvan a maga nyűgje.
A cmd vs. terminál vs. registry hasonlat meg egyetlen sebből vérzik csak.
Ha az átlagos felhasználást vesszük alapul, akkor nagyjából soha az életben nem kell registry-t bújnod, meg cmd-ben parancsokat gépelned.
Letöltöd, feltelepíted, használod.
Én azért "kicsit" több mindenre használom a PC-t, mint az említett átlag, de (kapaszkodj meg), az életben nem kellett még registry-t túrnom semmiért.
Cmd, powershell detto. Ezekről kb. azt sem tudják, hogy létezik, mert nem kell használni semmire.
A terminálban való regényírás viszont nagyjából megkerülhetetlen. Ami nekem nem baj, de az átlag szerinted hogy boldogulna vele?Nos jelenleg ezek miatt felhasználóbarátabb a windows, és amíg a linux ezekben nem változik, addig minden maradni is fog így.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Tikakukac #126 üzenetére
De miért kellene a piacot "segíteni?".
Ingyenes a linux, bárki letöltheti. Akiket ismerek, kivétel nélkül mindenki tudja, hogy van. Mégse használja senki.
Itt most nem arról van szó, hogy rábeszél az eladó, hogy ezt vedd, ne a másikat. Az egyik ingyenes, mégse használják. Na vajon miért?Miért lenne elég átlag usernek az Ubuntu?
Már ott meg vagy lőve, ha csak játszani akarsz. Az átlag user meg azért szokott "néha".A szoftveres támogatást úgy értettem, hogy egyáltalán hajlandóak kiadni valamit Linux-ra.
A többi anomáliának meg nem tudom, miért lenne itt relevanciája. Sokan írogatják, milyen hibákba futottak. Mintha linux alatt kevesebb lenne asztali környezetben.
Ha kábelen megosztottam telóról a netet, utána lecsatlakoztattam, akkor nem látott egyetlen wifit sem. Mindig újra kellett indítani. Fedél lecsukásnál vígan ment tovább. Random hibaüzenetek napi átlag tízszer. Gyári nvidia driverrel még a böngésző is szaggatott, letöltött nvidia driver után meg úgy szétbarmolta a felbontást, a kép 20%-a mind a 4 oldalon kijelzőn kívülre került (), és sehogy nem lehetett visszaállítani, csak a driver törlés oldotta meg.
Szóval nyugodj meg, itt sincs kevesebb gond. Sőt.
És ez kb. 3 napi használat eredménye volt legutóbb.
A terminálosdi meg...
Mikor egy szaros téma miatt is vagy 5 parancsot kell begépelni...na az kimondottan felhasználóbarát. -
<Lacy85>
addikt
válasz
Tikakukac #121 üzenetére
Idézheted nyugodtan. Ettől a linux helyzete sajnos nem fog megváltozni.
Én majd akkor adok ki ilyen hangokat, ha az alkalmazások 90%-a nem windowsra, meg mac-re fog íródni, és valóban kompromisszummentes lesz a linux használat. Szóval egy jó pár évig még tuti, hogy csendben maradok.
-
<Lacy85>
addikt
Ha tényleg így lenne, már rég elterjedt volna.
Ha az átlag user meg tényleg csak ennyit csinálna, már rég nem lennének win-re "kényszerítve".
Majd ha kap egy Windows, MacOS szintű támogatást szoftverek terén, akkor ESETLEG lehet vele számolni komolyabban.
Addig meg ott fog maradni, ahol van...
Ahogy írták is már, ott van elterjedve, ahol valóban versenyképes alternatíva. Hát a desktop területen nagyon nem az. -
<Lacy85>
addikt
Huha. Mondom elolvasom, mit kommenteltek a legújabb mutyihoz, de álmomban sem gondoltam volna, hogy ekkora Win-Linux háború folyik itt.
De ha már:Én nem vagyok elfogult egyik rendszerrel kapcsolatban sem, de én is úgy látom, hogy a desktop linux éve olyan távoli jövő, mint a korrupciómentes magyar kormányé.
Hétköznapi használatot nézve alap netezgetésre, meg ilyenekre teljesen alkalmas, de ha az ember bármi mást csinálni akar rajta (játszani, baromkodni egyet photoshop-ban, stb.), akkor meg is van lőve.
Egyszerűen kegyetlen szarul áll szoftverek terén. Ami meg esetleg van is rá, azok zöme meg úgy néz ki, mintha windows 98 időkben készült volna.
User szempontjából 1000x kényelmesebb egy Windows. Amíg ezen nem változtatnak (márpedig nem fognak), addig a linux ott is fog maradni, ahol jelenleg van.Asztaliról nálam azért repült, nem volt hajlandó normálisan feltenni az nVidia saját, hivatalos driver-ét, laptopról meg azért, mert hiába állítottam be, hogy fedél lecsukása esetén lépjen alvó módba, simán futott tovább.
(#89) bambano:
""a legfontosabb, a desktop alkalmazások (és játékok) 9X%-a ne kizárólag Windows-ra készüljön.": amennyi ideje foglalkozik a kormány a nyílt szabványokkal, annyi idő alatt mindent át lehetett volna írni linuxra."
Jajjj, ne már. Szerinted ott nem loptak volna minimum 10x ennyit? Szoftverfejlesztés címen annyit számláznak ki, amennyit akarnak. Így lett több száz milliós levelező kliensünk is, amit a kutya nem használ.
Ha valóban az a része zavarna, hogy ellopták ezt a pénzt, és nem csak a linux lovagja szólna belőled, ezt meg sem említetted volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hegesztés topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ZOTAC RTX 3060 12GB GDDR6 GAMING Eladó!
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Lenovo Thinkpad T480s, 14" FHD IPS, I7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged