- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
válasz
Morden24 #179 üzenetére
A warez -t azt értem.. a többszöri reg -et is, bár az nehezen bizonyítható, mert az ip cím önmagában kevés, a böngésző típusának azonosításával együtt is...
De a trollkodás? Mármint ha valaki hülyeségeket ír az miért büntetendő? Ha témába vág, és ő igaznak véli, az miért baj?Komolyan nem kötekedni akarok, csak kíváncsi vagyok... azért remélem nem jár bünti.
-
attila9988
őstag
Sandroid kapott 3 nap pihenőt trollkodásért...
Visszaolvastam hogy lássam miért is kapott büntetést az említett forum -ozó, de nem látok semmi olyat bennük ami megsértene valamilyen szabályt... Vagy azért is kaphat büntetést valaki mert hülyeségeket ír? Esetleg törölve lettek a problémás hozzászólások?
Na nem mintha védelmezném vagy ilyesmi, csak érdeklődöm... -
attila9988
őstag
válasz
Sandroid #130 üzenetére
Tök jó... beajánlod egy újoncnak azt az ms os -t, aminek gyakorlatilag már le is járt a támogatása, - abból is valami idétlen elgondolás alapján a frissítetlen változatot - illetve a linux alapú rendszerek közül azt, amelyiknek 6 hónapos támogatási ideje van, és ami a lehető legtöbb problémával rendelkezik, arról nem is beszélve, hogy képesek 6 havonta úgy szétk*rni a felhasználói felületet, hogy erős kétségeim vannak afelől, hogy egy tapasztalatlan felhasználó tűréshatárán belül marad.
-
attila9988
őstag
... lesz a windowsos appok számára...
Nem kötekedésképpen, de szerintem az "app" szó inkább a mobil kütyük világában megszokott idétlen rövidítés, melyet az almás társaságnak köszönhetünk. Nem biztos hogy helyes dolog normális programok esetében is alkalmazni. De ez valószínűleg csak engem zavar, így ne törődjetek vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elite: Dangerous
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest