- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pipiripi
senior tag
válasz
BoneDragon #31 üzenetére
Ahogy írtam fentebb, nekem semmi gondom a MGS játékidejével. Közel 10 órát elvoltam vele, míg pl a Tomb Raider nagyjából 20 óra volt, de azt kétszer ennyiért is vettem.
-
Pipiripi
senior tag
válasz
AeSDé Team #29 üzenetére
Gondolom úgy vannak vele, hogy így is viszik a gépeket, mint a cukrot, ezért hülyék lennének csökkenteni. Bár ahogy .LnB írta fentebb, ez csak a hozzánk hasonló országokban probléma. Tőlünk nyugatabbra nem tétel egy 60 eurós játék.
-
Pipiripi
senior tag
válasz
BoneDragon #25 üzenetére
PS4-re a teljes játékok is drágábbak, ezért "törvényszerű", hogy ez is. Mondjuk ez szerintem is elég gáz, nem értem miért kell többet fizetnem csak azért, mert új gépre van fejlesztve.
Gondolom a fejlesztési költségek nem magasabbak, mint a régi gépekre.
-
Pipiripi
senior tag
válasz
mentoloshypo #21 üzenetére
PS4-ről beszélek, ahol 16-18 egy új játék. ps3-hoz pedig 5.000 Ft-ért be lehet szerezni a digitális változatot. Az, hogy Te fontért akarsz vásárolni, az meg a Te bajod
-
Pipiripi
senior tag
válasz
BoneDragon #12 üzenetére
Kevesebb, mint egy valóban teljes játék feléért be lehet szerezni. Én konkrétan 8.000 Ft-ért vettem a digitális változatot. Összesen kb 10 órát töltöttem vele, és nagyon tetszett. Persze nekem nem az volt a célom, hogy bizonyítsam, hogy milyen rövid, hanem csak élvezni akartam a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- ROG ALLY (RC71L) - Z1 Extreme, 512gb SSD
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera - eladva luna19, értékelésre vár
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest