Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Várjunk. Ennyi lenne az egész játék, ami a videóban van? Vagy én értem félre, ezt a 6 perc alatt kivihető dolgot?
-
.LnB
titán
Nem vagyok én olyan. Vagyis de, viszont inkább moderálom magam mert megsértem az "überhighpro gamer réteg"-et
(#31) BoneDragon: Hallod van az az űberbrutál szellemes játék amiben volt az a világrengető újítás a kutya. Annak a story módja 4,5óra ugye? No akkor ment a sírás? Vagy rekordokat döntögetett az eladás? Ne legyünk álszentek. (ez nem neked szól, hanem azoknak akik ennyire sírnak a GZ játékideje miatt)
-
Pipiripi
senior tag
válasz
BoneDragon #31 üzenetére
Ahogy írtam fentebb, nekem semmi gondom a MGS játékidejével. Közel 10 órát elvoltam vele, míg pl a Tomb Raider nagyjából 20 óra volt, de azt kétszer ennyiért is vettem.
-
Pipiripi
senior tag
válasz
AeSDé Team #29 üzenetére
Gondolom úgy vannak vele, hogy így is viszik a gépeket, mint a cukrot, ezért hülyék lennének csökkenteni. Bár ahogy .LnB írta fentebb, ez csak a hozzánk hasonló országokban probléma. Tőlünk nyugatabbra nem tétel egy 60 eurós játék.
-
Pipiripi
senior tag
válasz
BoneDragon #25 üzenetére
PS4-re a teljes játékok is drágábbak, ezért "törvényszerű", hogy ez is. Mondjuk ez szerintem is elég gáz, nem értem miért kell többet fizetnem csak azért, mert új gépre van fejlesztve.
Gondolom a fejlesztési költségek nem magasabbak, mint a régi gépekre.
-
.LnB
titán
válasz
BoneDragon #25 üzenetére
Ezt megértem. De szerintem ez csak a hozzánk hasonló régiókban baj. Másrészt, aki MGS fan annak megéri. Tudnék említeni olyan játékszériát aminek évenként jelenik meg új része 5óra játékidővel, és kb ennyi tartalommal. Ezt a meg nem nevezett játékot csak ezért nem lehet speedrun-ban 6perc alatt végigvinni. Mert a cső játékmenet bekorlátozza a játékot. Ha ez nem lenne, az se tartana tovább. És az teljes árú játék. Ez a prelude a rajongóknak szól. Ők pedig élvezni fogják.
-
.LnB
titán
Az árát leszámítna tényleg nem értem ezt a nagy felháborodást a hosszát illetően. Előre el lett mondva, hogy ez ugyan olyan prelude mint a MGS3 Virtuous Mission - missziója. És ez így is van.
-
Pipiripi
senior tag
válasz
mentoloshypo #21 üzenetére
PS4-ről beszélek, ahol 16-18 egy új játék. ps3-hoz pedig 5.000 Ft-ért be lehet szerezni a digitális változatot. Az, hogy Te fontért akarsz vásárolni, az meg a Te bajod
-
gianni85
veterán
válasz
mentoloshypo #21 üzenetére
Live-on X360-ra 2990HUF. Annyit TALÁN adnék a PS4/XO változatért, bár mióta végignéztem egy speedrun-t, már felejtős. (nem bírtam ki, egyszerűen nem akartam elhinni, hogy percek alatt végig lehet nyomni
)
-
mentoloshypo
senior tag
Kevesebb mint fele, miről beszélsz?
A lemezes (mert ugye még csak ebből adnak el többet) PS3/X360-as verzió 9-10k között mozog, a zsír új TELJES ÉRTÉKŰ játékok meg 12-13k-ba kerülnek.
A digitális a maga 25 fontjával is több mint a fele, (39-40font átlagban egy új TELJES ÉRTÉKŰ játék) de azért örülök, hogy neked 8kért sikerült megvásárolnod egy demot. -
Pipiripi
senior tag
válasz
BoneDragon #12 üzenetére
Kevesebb, mint egy valóban teljes játék feléért be lehet szerezni. Én konkrétan 8.000 Ft-ért vettem a digitális változatot. Összesen kb 10 órát töltöttem vele, és nagyon tetszett. Persze nekem nem az volt a célom, hogy bizonyítsam, hogy milyen rövid, hanem csak élvezni akartam a játékot.
-
.LnB
titán
válasz
mentoloshypo #16 üzenetére
Most komolyan?
Vagy csak szarkazmus?
-
.LnB
titán
válasz
BoneDragon #12 üzenetére
Nem teljes áron, de igaz én is sokallom az árát. Itt ki is fejtettem a véleményemet erről.
-
gianni85
veterán
válasz
BoneDragon #12 üzenetére
a hírben szereplő csóka 4x végigviszi a játékot Joe review-ja alatt
-
BoneDragon
veterán
Ez oké, csak sajnos a játékot tényleg végig lehet tolni max 4 óra alatt. Konkrétan kiadtak egy demót teljes áron... jó felé halad a játék ipar.
-
copass
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
mentoloshypo #4 üzenetére
Épp valami Titanfall hír után kutatok. Most nincs semmi épp, de rajta vagyok jó?
-
.LnB
titán
válasz
mentoloshypo #4 üzenetére
MGS-ról jöhet minden hír!
Ezt figyeld mekkora támadási felületet hagytan
-
mentoloshypo
senior tag
Kell egy ilyen hír is.
-
Th1sN04ll
senior tag
Sőt Diablo 1-et 6 perc alatt: [link]
Bocsánat kicsúsztam a szerkesztésből! -
Th1sN04ll
senior tag
Anno a Diablo 2-őt is végig lehetett játszani felgeerelt karakterrel 10 perc alatt
De ez akkor is masszív!
-
.LnB
titán
Ez is bizonyíték rá, hogy BigBoss keményebb mindenkinél, még Chuck Norrisnál is!
Morrowind-et is végig lehet nyomni 4perc alatt. ÉS? ez egy külön műfaj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Filmvilág
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- További aktív témák...
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest