Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• marcus.fenix

aktív tag

válasz Silentfrog #24 üzenetére

Biztos nekem van szar szemem hozzá, de gyakorlatilag az MSAA lehetőségén kívül más eltérést nem tapasztalok DX9 és DX10 látványa között, sőt nálam az fps-ek is szinte pöccre ugyanazok, ha nem kapcsolok AA-t. DX11-em sajnos nincs, de a DOF nélkül meg tudok lenni, főleg hogy komolyabb kártyákat is megesz, a tesszellált képek pedig nem szebbek, csak másabbak, és játék közben nemigen vehetőek észre.

http://www.overclock.net/pc-games/690645-metro-2033-dx9-vs-dx11-without.html

Abszolút sznobizmusra vall, hogy hiába a minimális eltérés a grafikák között, most majdnem minden high-end kártyatulaj nyíg, hogy milyen szar ez a játék, mert nem megy normálisan a drága vason... ahelyett, hogy váltana dx10-re vagy dx9-re, és játszana normálisan. Ugyanazok az emberek akik biztos DX10-ben játszották a Resident Evil 5-öt is, annak ellenére hogy a játék fejlesztői hivatalosan is bejelentették hogy nincs semmi látványbeli különbség a DX9/DX10 között (csak az fps feleződik...)

Hálistennek nekem nincs ilyen problémám a 4890-el, és ha kell, szívesen elvagyok a DX9-el is.
    Sőt ahelyett hogy mindenhova azt írnám hogy milyen faszául megy Very High-on (amit csinál itt sok 4870, 4890 tulaj), bevallom hogy levettem High-ra, mert így nyílt terepeken, sok ellenfél mellett sem esik 25 alá az fps egy pillanatra sem. A játék 90%-ában belső téren elhiszem hogy mindenkinél van 1000 fps, csakhogy a lényeg az lenne, hogy MINDEN körülmények között folyamatos legyen a játék... Namost ha valaki (4870 tulaj) lead nekem egy videót, amin 1680*1050 körüli felbontáson nem esik 20 alá az fps very high beállítások mellett a prológnál, akkor elhiszem hogy neki faszául megy, addig meg úgy gondolom hogy inkább elnézi a mélyrepüléseket, minthogy levenné a minőségi beáálításokat.

Megkockáztatom, hogy ez a játék low grafikával is élvezetes lenne, mert a hangulata (aminek a látvány csak egy része) kiváló...

mephi666

Ez az első DX11 játékok egyike, és elkúrták a kódot... volt már ilyen máskor is.
    DX9-DX10 módban kell játszani, és akkor a látvány összhangban lesz a gépigénnyel.
    Nagyon látszik hogy a DX11 utólag lett ráhúzva a játékra, és nem szerves része annak.
    Az nVidia tejelt, bekerült a logó, a DX11, és a hivatalos gépigény is elstartolt... na és?
    A pénz nagy úr, és a fejlesztőknek kell a támogatás, amit meg is érdemelnek, mert a játék eszméletlen jóra/igényesre sikerült...

Új hozzászólás Aktív témák