- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eventus
veterán
Árban inkább ez, mint az intel saját új hutoje
(az is valami 30-40 euro)
-
Peter13
senior tag
-
Peter13
senior tag
Tetszeni nekem is tetszik, de ekkora méretnél nem tudom mi a fenének kellett erőltetni a hőcsövet.
A hőcső önmagában nem hűt, csak segít az eloszlatásban...namost ha nem marad elég lamellafelület a sok cső miatt, akkor kb megette a fene az egészet (de lehet hogy én vagyok marslakó)
-
törölt tag
válasz
twollah1976 #7 üzenetére
"csak azt nem ertem, hogy miert kell csavarozni."
Nincs több kérdés
-
icp1970
senior tag
ha már a gyári hűtőt igyekeznek kiváltani,akkor könyörgöm miért nem gondolnak arra,hogy lehessen cserélni a ventit rajta ,más szabványos 9cm-s re?Ez így számomra felejtős,és ráadásul nem is olcsó.
-
freestailo
őstag
Azért elég igényesnek néz ki, legalább is a csomagban van még kis csavarkulcs is a pasztán kívül...
-
Normi™
őstag
Saját ventilátora helyett felejts el egy másikat,hiba esetén hallgasd vagy szerezz be tőlük egy ugyanilyet,már amennyiben még lesz.
-
Graphics
Jómunkásember
Nem rossz. A design bejon
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest