- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hová lett 1000 mAh?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Nekem is hasonló hifim van mint a képen csak egy másik model. Egy hangszóró 160 wattos és dobozzal darabja 8-10 kg kb. Ezek a mikro hifik dobozzal erősítővel nincsen némelyik 5 kg. Van hogy még a doboz is műanyagból készül, úgy van kispórolva az anyag ahogy csak lehet.
Persze nyilván változtak az igények, de attól még lehetne normális hangszóró a piacon. Kicsit körül néztem árukeresőn, új hangrendszer 2400 wattnak hirdetve és 7 kg egy hangszóróna persze
-
zetor2000
őstag
Háttööö... a "kiváló sztereó erősítő" az erősen nem ez a 400000 Huf kategória.
Nekem egy ilyesmi a "kiváló"...:
Azt emellé kell még valami, amiről szól, meg valami, amin szól... ez csak egy "kiváló sztereó erősítő".Sajna nem tudom megvenni én sem. És azt is hozzá kell tenni, hogy nem az átlag nappalikban vannak ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest