- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovanni1985
tag
mirol is van szo
mar csak rohogni tudok azaken a szar kamu hireken.Ez a mobilarena a szerkesztoivel egyutt lehuzhatja magat a klotyon.[link]
-
[P]laci
senior tag
-
Ati1979
veterán
Teljesen komolytalan árazás...
Ezek kész vannak teljesen.
-
Rickazoid
addikt
válasz
Parallaxis #74 üzenetére
Ja,
jobbak lopásban és újracsomagolásban, csinálnak olyan fejlesztést, amit... öö... öööö... valaki valahol biztos nem, a szolgáltatásaik pedig használhatók Windows, a PC és notebook piacot irdatlan előnnyel uraló op.rendszer alatt is. Biztos nagylelkűség vezérli az Apple-t... -
M5Norbi
őstag
válasz
Parallaxis #77 üzenetére
Persze lehet hogy van akinek hasznos. Én nem vagyok biztonságmániás.Még PIN kódot sem használtam soha.
-
Lomha 8V
addikt
Ennyiből korrekt laptopot veszek inkább, mert az is simán kijön. Vagy egy jó nagy TV-t vagy számítógépet vagy kb bármit inkább mint ezt.
-
M5Norbi
őstag
válasz
Parallaxis #74 üzenetére
Hát igen nem is tudom hogy élhettünk eddig ujjlenyomat olvasó nélkül
-
Gergosz2
veterán
válasz
Parallaxis #69 üzenetére
már sikerült nekik is egy elég stabil samsung fan bázist kinevelniük akik megveszik ezeket a kütyüket is.
-
Rickazoid
addikt
válasz
Parallaxis #69 üzenetére
Miért? Az Apple-nek megy.
-
Parallaxis
addikt
válasz
zsirfecske #68 üzenetére
Ahhoz nem elég annyit tenni, hogy drágán adjuk a terméket, meg növelünk a kijelző méretén 1-2"-t
-
zsirfecske
addikt
válasz
Parallaxis #67 üzenetére
basszus a samsung az új apple lassan, ez durva. meg fogják csinálni figyeljétek.
-
Parallaxis
addikt
-
halkow
őstag
válasz
Parallaxis #65 üzenetére
még jó hogy nem apple árcsökkenés jellemző rájuk,mert akkor várhatnánk 1-2évet amíg lemegy az árra
-
halkow
őstag
300k -ért sokk ,annyiból veszek egy plazmát+egy notit
-
[P]laci
senior tag
Kiemelnék egy fontos információt a cikkből:
Az európai viszonteladók meglehetősen elrugaszkodott áron vették fel kínálatukba a Samsung óriási táblagépeit.
Az én olvasatomban - és annak fényében, hogy a Samsung sem hozta még nyilvánosságra hogy mennyi lesz az annyi - ez egy hozzávetőleges előrendelési ár, amit ők találtak ki. Ergó emiatt még most vergődni szerintem felesleges. Majd ha már tényleg forgalmazzák ennyiért, akkor lehet nyugodtan csapkodni az asztalt. Szerintem.
-
Griff55
senior tag
Amint látják, hogy a kutya sem veszi, kénytelenek lesznek levinni az árakat.
-
Enci1983
senior tag
Hát nemhiszem hogy ez népszerű lesz ebben az árban, a legkisebb is horribilis árú, a nagy meg hát hmm én nemistudom mi járt a fejükben a beárazásnál!?
-
joey04
titán
Várható volt a brutális ár, már a Pro elnevezés miatt is, de ez még a vártnál is jóval több szvsz.
-
flexxx2
őstag
Úgyis lemegy az ára majd, ennyiért csak a hülye veszi. A Samsung akar az új Apple lenni, de csak az árakban!
-
BatchMan
senior tag
Majd, ha lesz verseny a 12"-os tabok piacán, ennek is lejjebb megy majd az ára.
Kellene hozzá egy jó kis billencses dokkoló, és tökéletes. Két év múlva 100-ért kiviszi a futár. Addig marad a nyálcsorgatás. -
monti0222w
addikt
válasz
Fritz Teufel #56 üzenetére
-
Fritz Teufel
addikt
A Galaxy S5-öt meg befektetési aranyért lehet majd vásárolni...
-
vittorio7
őstag
Három szoros hurrá az árnak!
-
horror.. pedig a 12" engem érdekelne.. :S
-
dsr
senior tag
Az milyen ár ????
-
kutkut
addikt
Ez most komoly, hogy 99 euró a cerka?!
Ha jól tudom, másban nem igen különbözik a tab és a note pro.
Mondjuk ha olcsóbb lenne mint az iPad, én akkor is inkább azt venném, de ez így külön vicces... -
BazsiBazsi
aktív tag
Samsungéknál nagyon anyagoznak mostanában.
-
oceanrush
senior tag
Nekem jo lesz ennyiert is, £710-es iPhone utan.
-
h3lios
addikt
Eddig Samsung párti voltam, de egyre inkább csak röhögni tudok rajtuk...
Nem elég, hogy gagyi szar anyagokból van összepakolva, DE ! Még egy 100-as felárat is elkérnek értük.
A Note Pro árán végülis csak a Z1C-t és egy tablet Z-t vehet az ember és ez csak a közvetlen rivális SONY.
A másik, hogy csatlakoztatható dokkoló nélkül ezek akkor is csak szórakoztató eszközök maradnak. Aki ezen akar dolgozni kösse fel a gatyót, mert hamar meg fog őszülni.Ui.: A 12"-es verzióknak őszintén mi értelme ?
Se nem hordozható se nem munka eszköz. Akkor mi is akar ez lenni pontosan ? -
Smithy87
senior tag
Emberek nem rinyálni kell. Ha drága nem veszed meg Ennyi. Ha meg meg tudod venni úgyis megveszed. BTW nem az itthoni keresethez van igazítva azért 1000 júró nem egy olyan embertelen összen kúltúráltadd ejus országokban. Egy átlag szolgáltató szektorban dolgozó eberke havi fizetése felét nem éri el. Ha kicsit jobb helyen melózol meg rögtön kettőt is rendelhetsz ahogy írták az előttem szólók. És egyáltalán nem vágja földhöz a családi kasszát. Be kell látni, hogy az eju segge alatt tanyázunk minden tekintetben....
-
hallerlaller
addikt
Remélem jól beperlik őket.
-
HawerKing
őstag
Teremto uristen
En dragabnak gondoltam
Nem mondom nagyon jol felvannak szerelve de azert annyira nem , hogy ilyen dragak legyenek... -
Psychopeti
senior tag
Te jó ég micsoda árak
-
ClioRS
őstag
Reális árak ezek....... Ja, nem.....
-
M5Norbi
őstag
Majd úgy jár mint a Surface. A kutyának nem kell ezen az áron. Aztán majd jön az árvágás.
De meg is érdemlik.
-
Rickazoid
addikt
Egy Win8RT-t vagy egy hatalmas per kezdetét láthatjuk ezen a képen? Az ár alapján előbbire tippelek az eddig látottak alapján, Androiddal lenne pofájuk ennyit elkérni érte csak mert picit nagyobb a kijelző (cserébe kisebb a pixelsűrűség és olcsóbb a gyártás egy ilyen felbontású 10"-oshoz képest)!?
-
AS
félisten
Majd kiderül itthon menyi lesz
Ugye mindenki tudja 2014 töl minden tablet drágább lesz itthon az új adó miatt.
-
válasz
dreamdancer #32 üzenetére
aha, drága a QHD...
Nexus 10?
-
w333
félisten
Sok sikert hozzá ...
Ilyen erős hardverrel inkább Nexust fél áron vagy még olcsóbban -
monti0222w
addikt
válasz
dreamdancer #32 üzenetére
+ az egész portfóliójuk drágább mint a mint a kint lévők árai! Hova vezett ez?
-
Cyberpunk
félisten
Komoly árcetli.
-
Gusztáv
addikt
Itt tényleg elgurult valami, ennyiért lehet kapni egy 128Gb-os Surface 2 Pro-t is (mondjuk ahhoz nem adnak egy halom próbaverziót, csak 200GB Skydrive-ot, meg Skype Premium-ot). Arról ne is beszéljünk, hogy ez a kezdőképernyő engem erősen emlékeztet valamire
.
-
dreamdancer
őstag
-
Johnny194
aktív tag
Ha belegondol az ember, még olcsón is adják, ugyanis a 4K = 4 FullHD panel felbontása, tehát egy fHD-s táblagép árának négyszeresébe kéne, hogy kerüljön, nem?
-
ViiiiktorOC
senior tag
Ez igen, én is ilyen beárazó munkát szeretnék magamnak!
-
Kaminski
tag
A nexus 7 után, gondolkozok egy 10 collos tablet kipróbálásán! Azt hiszem,hogy ezzel az árazással szereztek egy vásárlót az Apple-nek!
-
Deck
titán
Nem tudom mit izéltek
Kihagyhatatatlan!!! Egyből 2őt rendelek magamnak és minden családtagomnak is
-
mediumgecso
őstag
Úgy látom a Samsung is elindult már azon a bizonyos "lejtőn", mint a Nokia régen....
-
Gergosz2
veterán
lol
-
ZolkoW
őstag
nem azért, hogy védjem őket, de a fent soroltak közül -ha jól tudom- egyik sem 12 colos, és egyikhez sincs okoscerka. ha ezeket hozzávesszük, akkor az emlegetett árak 2/3-áért már nincs is annyira elszállva ;-)
-
hülyegyerek
addikt
Előre a jobs-i úton. Rohadjon meg a bolygó, adjunk vackokért vagyonokat.
-
samsung, mennyé haza, részeg vagy.
-
Giorgio1313
aktív tag
Ennyiből veszek egy ipad air-t ami ma egyértelműen a tabletek csúcsa,plusz egy 13as notebookot vagy 11es netbookot,kinek mi
lehet jobban megéri
-
mm89
őstag
Consumer Electronics Show
Ezt az árat vajon milyen célcsoport pénztárcájához lőtték be? Ennyiért már vesz az ember egy Play Stationt, vagy Xboxot, meg egy laptopot, meg még egy olcsóbb tabletet is!! -
cbdevil84
csendes tag
Ez van akkor ha egy márka körül ekkora hype van. És ez nem csak a gyártó érdeme, hanem a felhasználóké (miénk) is, mert rettentően túl vannak értékelve a samu cuccok. (Ne azt mondom hogy nem jók, csak azt hogy ennyit semmi nem ér, főleg egy logo!)
-
zotyesz66
őstag
aki bármilyen droidos kütyüért ennyit kiad, az egyéb aljasságokra is képes
-
satz18
őstag
Ezek nem komplettek. Az asus 150k-ért árul QHD-s android tabot. 1000 euró környékén már win8.1-es QHD+ ultrabookokat lehet kapni.
-
Kasya
nagyúr
Most mondjatok, hogy draga a Surfaca
..es meg Windows (RT) se fut rajta, hogy a licenc megdobja -
mrlujoak
veterán
...már hazai pénznemben nem is merte a cikkíró az árat közölni...
Mai árfolyamon:
Galaxy Note Pro 12.2 Snapi800: 328 Ezer
Exynos 5 Octa : 298 EzerGalaxy Tab Pro 12.2: 299 Ezer és 269 Ezer
wow
-
tjb007
nagyúr
Samsungéknál valami nagyon nem okés, biztos szabadságon volt a józan ész amikor ezeket kiötlötték.
-
törölt tag
válasz
tothmaxy182 #10 üzenetére
Egyik volt kolegám ennyiért vett autót
-
Gyula88
tag
Betegek...!
-
tothmaxy182
őstag
300000 Huf? Jó vicc. Azért ennyiből már elég komoly notebookokat lehet venni, vagy pl csatlakoztatható billentyűzetes Asus tabit (abból kettőt is
). Vagy szerintem ennyi pénzbe bele fognak férni a dual boot-os (Win + Android) táblák is, bár azokra még várni kell.
-
SonyNex7
senior tag
Még azt mondanám 170-180 ok lenne de 150 környékén csúcs über király giga szuper brutális gépeket lehet venni mint az Asus,Apple,Samsung,Sony csúcs gépei mind kijönnek ennyiből és azok is brutálisak.10" verziónál elkérnek 100e felárat.
-
törölt tag
Tény, hogy komoly hw. van bennük, +nagy felbontás, de azért kicsit irreális ár ez. Gondoltam nem lesz olcsó, de azért ilyen magas összegre nem számítottam.
-
NoMagix
addikt
Biztos nagyon drága volt a fejlesztés...
-
kbyte1024
veterán
Király
lehet,hogy még cerkát is adnak hozzá,már ha belefér az árba
-
callmeakos
veterán
Ezek is elszívhattak "pár" vicces cigit, mikor ezt megálmodták
-
NeRo28
aktív tag
Ennyiért a hülyének is megéri!Hát még nekünk!
-
jim66
csendes tag
Aztaku..... nem normálisak.
-
bok92
addikt
Aha, szóval az árazásra utal a Pro...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged