- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
samfishR #108 üzenetére
meg páran még védik is őket
1 szót nem szólnék, ha az elsőnek lett volna 2000, másodiknak 1500, harmadiknak 1000, a többinek meg jóval kevesebb... ekkora különbség még reális is lett volna, de amikor megnyeri egy gdf-es hülyegyerek 7500 szavazattal, amikor 30-nál kevesebb ismerőse van fb-n, az a durva... Ágimnak van ismerőse (akit személyesen is ismer) fb-n, akinek majdnem 5000 ismerőse van... ő is rengeteget segített... ti is rengeteget segítettetek (amit mégegyszer köszönünk) és még jópár helyen próbálkoztam én is... így lett, amennyi lett... akkor az a 7500 elég durva... főleg, hogy mondták hogy a listás szavazatnál ugorhatott meg a szavazatok száma... na, ebben is kételkedek: voltak ott jó ötletek... sokkal egyenletesebbnek kellett volna lenni az eloszlásnak
na, nem aggasztjuk magunkat: a napszemüvegnek örülünk... pár hét múlva úgyis szabin leszünk és szerintem felugrunk érte (rég voltam pesten, nem is szeretem, de most kedvet kaptam)
sétálunk egyet a margit szigeten és a bécsi út <-> nyugati környékét is körbejárjuk a fényképezővel... beülünk valahova kajálni, jól eltöltjük a napot
Új hozzászólás Aktív témák
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB RAM / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Ghost of Yotei + előrendelői kód
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest