- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
samfishR #108 üzenetére
meg páran még védik is őket
1 szót nem szólnék, ha az elsőnek lett volna 2000, másodiknak 1500, harmadiknak 1000, a többinek meg jóval kevesebb... ekkora különbség még reális is lett volna, de amikor megnyeri egy gdf-es hülyegyerek 7500 szavazattal, amikor 30-nál kevesebb ismerőse van fb-n, az a durva... Ágimnak van ismerőse (akit személyesen is ismer) fb-n, akinek majdnem 5000 ismerőse van... ő is rengeteget segített... ti is rengeteget segítettetek (amit mégegyszer köszönünk) és még jópár helyen próbálkoztam én is... így lett, amennyi lett... akkor az a 7500 elég durva... főleg, hogy mondták hogy a listás szavazatnál ugorhatott meg a szavazatok száma... na, ebben is kételkedek: voltak ott jó ötletek... sokkal egyenletesebbnek kellett volna lenni az eloszlásnak
na, nem aggasztjuk magunkat: a napszemüvegnek örülünk... pár hét múlva úgyis szabin leszünk és szerintem felugrunk érte (rég voltam pesten, nem is szeretem, de most kedvet kaptam)
sétálunk egyet a margit szigeten és a bécsi út <-> nyugati környékét is körbejárjuk a fényképezővel... beülünk valahova kajálni, jól eltöltjük a napot
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac 27" ( 2017 ) Core i7 1TB SSD 16Gb
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest