- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
tudom, hogy rengeteg hibám van... le is írtam neki, hogy melyiken hogy tudnánk túllépni... de ő hallani sem akart az egészről, mert ahogy láttam a makacssága-büszkesége nem engedte felszínre törni az érzelmeit... elnyomta nagyon... ő úgy tud gondolkozni, ha teljesen más légtérben van (1szobás panel hátránya
) most ez megvan neki és bízok benne, hogy meggondolja még magát... ez viszont olyan szinten lenne "gáz", hogy szerintem a szülei padlót fognának, ha most meg visszafelé költözne...
azt is tudom viszont, hogy nem tartanák vissza, ha így döntene, mert tényleg nem akarnak beleszólni az életébe... (nem is lehet, mert úgyis a saját feje után megy)
nem tudom még mi lesz... szerintem én is napi rendszerességgel nézem majd az iwiw-jét, de próbálom nem hívogatni... előbb is meglepett, hogy felhívott és negyed órát elbeszélgettünk... nem is akart lerázni meg semmi... mondtam neki, hogy amit írtam azt úgy is gondolom még mindig... erre azt vártam, hogy gyorsan eltereli a szót és leráz, de nem... megértő volt... panaszkodott, hogy nincs elég hosszabbítója, mert az egyiket itthagyta és nem ér el az éjjeliszekrényéig és így nem tudja ott használni a digitális képkeretét, amit tőlem kapott és rajta van vagy 1000közös kép, ami a 1.5év alatt készült... szerintem nem akarná ezeket nézegetni, ha teljesen közömbös lennék, mert minek? vagyis az én logikám erre enged következtetni... amikor meg elment, akkor átöleltem (napok óta nem engedett ilyen közel magához) és abban az ölelésben éreztem rajta, hogy nem vagyok semleges számára... és nem is leszek még szerintem egy jódarabig...
most várok inkább és próbálok nem agyalni... lesz, ami lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Xbox One X 1TB+ 2 kontroller 1 limitált alig használt, sérülés mentes+ 3 type c akksi
- Creality Ender 3 V3 SE + Nebula Smart Kit (kamera, G szenzor, érintőképernyő, Klipper)
- Újsz. ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I9 10885H 32Gb 512Gb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb Touch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest