- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez nagyon szép, nekünk is van ilyenünk. Van egy ehhez hasonló, fehér virággal, de a virág tölcsére 15-20cm hosszú. Általában egyszerre kettőt-hármat hoz, ilyenkor meg kell támasztani a virágokat, különben a kaktusz eldőlne. Sajnos csak két napig élvezhető, utána lelankad és elszárad. Egyébként a kaktuszoknak van egy ilyen érdekes tulajdonságuk. Egyszer régen vettem egyet Anyunak (lelkes gyűjtő), ilyen horgos "levelei" vannak. Azt mondták (A Fővárosi Állatkertben vettem), fog virágozni. Vártuk türelmesen, évről évre. Lassacskán nőtt, de virágot nem hozott. Majd körülbelül négy év elteltével meglepődtem, mikor hazaértem, mert rengeteg picike virág volt rajta. Pár nap múlva az egész kaktuszt beborították a kis sárga virágok, nagyon szép volt. Több esetben is előfordult, hogy csak hosszú évek múlva virágoznak ki. Tehát csak türelem, megéri
Nálunk nyáron kint vannak a szabadban, havonta egyszer kapnak vizet (+eső, pára, stb.), télre behozzuk őket, majd nyár elején, a fagyveszély után mennek újra ki. Nagyon hálás növények
[ Módosította: Loretto ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged