- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Motion_Blur #96 üzenetére
Arra céloztam, hogy egyrészt többnek néztem volna, ha nem is sokkal de többnek. Másrészt meg brutálisan fiatal, és valószínűleg úgy ahogy van, ki akarják facsarni, mint egy narancsot, hogy fog majd jönni belőle a pénz, a többi nem számít. És ilyen szörnyen fiatalon, szó szerint kislányként nem tudom mennyire tesz jót neki, hogy miután egy ilyen silány produkciót csináltattak vele, mindenhol őt fogják szidni, vele fognak viccelődni, szállóige lesz a neve, vagy épp a sz@r szinonimája...Miközben, aki ezt csináltatta vele, azt kéne szívlapáttal tarkónvágni... Szóval összességében arra céloztam, hogy némileg sajnálom, mert nyilván beledobták a pöcegödörbe. -
Szten Márs
nagyúr
válasz
Motion_Blur #94 üzenetére
Amúgy most nézem, ez a csaj 13 éves....
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest