Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ndruu

MODERÁTOR

válasz cyanide #21 üzenetére

Igen, csak magyar rövidítése nincs... A végén ott is van, csak gondoltam a DST-ről a legtöbben tudják mit jelent.

• Ndruu

MODERÁTOR

idézet:

* bitchchecker (~java@euirc-a97f9137.dip.t-dialin.net) Kilépett (Ping timeout#)
    * bitchchecker (~java@euirc-61a2169c.dip.t-dialin.net) csatlakozott #stopHipHop

<bitchchecker> miért rúgtál ki
    <bitchchecker> kifejtenéd bővebben
    <bitchchecker> válaszolj!
    <Elch> mi nem rúgtunk ki
    <Elch> ping timeout-od volt: * bitchchecker (~java@euirc-a97f9137.dip.t-dialin.net) Kilépett (Ping timeout#)
    <bitchchecker> milyen ping, ember
    <bitchchecker> a gépem órája jó
    <bitchchecker> még dst-m is van
    <bitchchecker> kibannoltál
    <bitchchecker> bammed te szemétláda
    <HopperHunter|afk> LOL
    <HopperHunter|afk> hát te hülye vagy, bammeg, DST^^
    <bitchchecker> kussolj már NEKÜNK DST VAN!
    <bitchchecker> már két hete
    <bitchchecker> ha elindítod a pc-det, akkor megjelenik egy üzenet, hogy átállt DST-re.
    <Elch> micsoda kompjúter zseni vagy
    <bitchchecker> kuss vagy meghekkellek
    <Elch> ok, csendben maradok, remélem nem mutatod be milyen jó hekker is vagy valójában ^^
    <bitchchecker> csak add meg a hálózati számodat és máris halott vagy
    <Elch> Ööö, 129.0.0.1
    <Elch> vagy talán 127.0.0.1
    <Elch> igen, pontosan ez: 127.0.0.1 Már várom a nagy támadásodat
    <bitchchecker> 5 percen belül a merevlemezed tartalma törlődni fog
    <Elch> Húú de megijedtem
    <bitchchecker> csönd, minnyá eltűnsz
    <bitchchecker> van egy programom amibe ha beírom az ip-det, akkor halott vagy
    <bitchchecker> búcsúzz el
    <Elch> kitől?
    <bitchchecker> magadtól
    <bitchchecker> pápá
    <Elch> Még a hideg is kiráz, ha olyan kiváló Hackz0r-okra gondolok, mint te.
    * bitchchecker (~java@euirc-61a2169c.dip.t-dialin.net) Kilépett (Ping timeout#)

Ami történt a tisztán kivehető: A barma bepötyögte a saját IP címét a csodás kis Hack-programjába és elkúrta a gépét. Így aztán az én gépem meghekkelése kudarcba fulladt. Már épp azon gondolkodtam hogy aggódjak-e, egy jó hekkernél sosem lehet tudni...
    Két perccel később alanyunk visszatért.

idézet:

* bitchchecker (~java@euirc-b5cd558e.dip.t-dialin.net) csatlakozott #stopHipHop
    <bitchchecker> örülhetsz haver, hogy most összeomlott a gépem, különben már nem lennél itt
    <Metanot> lol
    <Elch> bitchchecker: Na jó, akkor próbálj meghekkelni megint… Az IP címem még mindig ez: 127.0.0.1
    <bitchchecker> hát te hülye vagy ember
    <bitchchecker> mondd pápá
    <Metanot> ah, [Moderáld magad légy szíves] off
    <bitchchecker> pápá Elch
    * bitchchecker (~java@euirc-b5cd558e.dip.t-dialin.net) Kilépett (Ping timeout#)

Volt egy kis feszültség a szobában… Ezek után, vajon sikerül neki elkúrni a gépemet? Vártam. Semmi sem történt. Enyhülést éreztem… Hat percbe telt neki, hogy előkészítse a következő támadást. Hekker létére -akik általában egész szervereket törnek fel-, már tudta mi is volt a baj.

idézet:

* bitchchecker (~java@euirc-9ff3c180.dip.t-dialin.net) csatlakozott #stopHipHop
    <bitchchecker> elch te *****
    <Metanot> bitchchecker, hány éves vagy?
    <Elch> Mizujs, bitchchecker?
    <bitchchecker> neked tüz falat van
    <bitchchecker> tűzfalad
    <Elch> talán, nem tudom
    <bitchchecker> 26 vagyok
    <Metanot> micsoda viselkedés ez 26 éves létedre?
    <Elch> hogy jöttél rá hogy tűzfalam van?
    <Metanot> tststs ez nem túl jó, missy
    <bitchchecker> abból, hogy a köcsög tűzfalad visszairányította a támadásomat a saját gépemre
    <bitchchecker> légy férfi, kapcsold ki a tűzfalad
    <Elch> tök jó, nem is tudtam hogy ez lehetséges.
    <bitchchecker> a vírusom mjd elpusztítja a gépedet
    <Metanot> ti most magatokat hekkelitek?
    <Elch> igen, bitchchecker próbál meghekkelni engem
    <Metanot> hé, bitchchecker ha hekker vagy, akkor meg kell kerülnöd a tűzfalat, ezt még én is meg tudom csinálni
    <bitchchecker> ja, meghekkeltem az elch-et de a szemétnek tűzfala van
    <Metanot> milyen tűzfalad van?
    <bitchchecker> mint egy óvodás
    <Metanot> a tűzfal normális, egy jó hekkernek át kell tudni jutni rajta... te vagy az óvodás^^
    <He> Bitch give yourself a jackson and chill you’re letting them provoce you and give those little girls new material all the time (majd lefordítja valaki)
    <bitchchecker> kapcsold ki a tűzfaladat aztán küldök egy vírust [Moderáld magad, légy szíves]er
    <Elch> Neee
    <Metanot> hé, bitchchecker, miért kapcsoljam ki, neked kell kikapcsolni
    <bitchchecker> félsz
    <bitchchecker> én így nem akarok hekkelni, hogy ő tűzfal mögé bújik, mint egy óvodás
    <bitchchecker> elch kapcsold ki a szaros tűzfaladat!
    <Metanot> Már meg akartam kérdezni: tudod te mi a hekkelés definíciója? Csak mert ha ő kikapcsolja a tűzfalát, az felhívás egy keringőre és onnantól kezdve már nem beszélhetünk hekkelésről
    <bitchchecker> fogd be
    <Metanot> lol
    <bitchchecker> a nagyanyám böngészik tűzfal mögül
    <bitchchecker> és ti barmok azt hiszitek királyok vagytok, mégse mertek tűzfal nélkül internetezni

Óvodásnak nevezet és azt mondta, csak a nagyanyja használ tűzfalat. Tudom, hogy az idősebbek intelligensebbek a fiatalabbaknálI know that elder people are much more intelligent then younger, de hogy ennyire. Hogy lássam mennyire jó hekker is ő, hazudtam és hagytam hogy történjenek a dolgok. Nincs tűzfalam, csak egy router.

idézet:

<Elch> bitchchecker, a kollégám megmutatta hogy kell kikapcsolni a tűzfalat. Most már megpróbálhatod újra
    <Metanot> bitchhacker nem tud hekkelni
    <Black<TdV>> jó kis szócsata ^^
    <bitchchecker> wort man
    <Elch> bitchchecker: Még mindig várok a támadásra!
    <Metanot> hányszor mondjam még, ő nem hekker
    <bitchchecker> ember, kell egy vírus
    <bitchchecker> add meg az IP-d aztán letörlöm a vinyódat
    <Metanot> lol már feladta én hekker vagyok és tudom milyenek a hekkerek és el kell mondjam te 100%-ig biztosan nem vagy az..^^
    <Elch> 127.0.0.1
    <Elch> gyerekjáték
    <bitchchecker> lolololol kis butus, mindjárt eltűnsz
    <bitchchecker> és a fájljaid is
    <Elch> ó mamám…
    <Elch> mindjárt megnézem

Bepánikoltam és elindítottam a Windows Explorert, a szívem egyre hevesebben vert. Talán alábecsültem őt?

idézet:

<bitchchecker> ne kérj segítséget, nem tudsz
    <Elch> jaj ne
    <bitchchecker> elch te barom a g: partíciódat már töröltem is
    <Elch> valóban, ezzel már nem tudok mit kezdeni
    <bitchchecker> és 20 másodperc múlva az f: is eltűnik

Tényleg, igaz, a G: és az F: is eltűnt. Volt valaha is ilyen jelű meghajtóm? Nem számít, Nincs időm gondolkodni, megijedtem. bitchchecker egy zenei tippet is adott.

idézet:

<bitchchecker> tupac a király
    <bitchchecker> elch te szemétláda f: eltűnt és e: is

E: meghajtó? Úristen… Az összes játék azon volt! És a nyaralásról készült képek is! Rögtön megnéztem. Minden a helyén. De a hekker állította hogy eltűnt….

Vagy talán ez a saját gépén történt?

idézet:

<bitchchecker> és d: is 45%-nál jár te barom lolololol
    <He> meta miért nem mond semmit
    <Elch> talán már a földön fetrengve röhög
    <Black<TdV>> ^^
    <bitchchecker> a d: meghajtód is eltűnt
    <He> Hajrá BITCH

Jól nyomja: A CD meghajtóm állítólag eltűnt! Bitchchecker az ezer éves CD szippantómból írót csinált! De hogy csinálta? Meg kell kérdeznem tőle. Néhányan bátorítják is. Ő maga ad tanácsokat, hogy kerülhetem el, hogy letöröljék a merevlemezem tartalmát.

idézet:

<bitchchecker> elch te vadbarom, sose add meg az IP-det az interneten
    <bitchchecker> már 30%-nál jár a c: törlése

Elmondjam neki, hogy nem az én gépemet hekkeli?

idézet:

* bitchchecker (~java@euirc-9ff3c180.dip.t-dialin.net) Kilépett (Ping timeout#)

Túl késő… 20:22 volt az utolsó időpont, amikor az utolsó üzenet érkezett hekkerünktől, “bitchchecker”-től. Láthatjuk “Ping timeout”-ja volt. Azóta nem láttuk… Talán a nyári időszámítás.

Megpróbáltam a lehetetlent, de még át kell nézni... Helyesírási hibákat próbáltam benne meghagyni.

[ Módosította: ollie ]

Új hozzászólás Aktív témák