- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudY
addikt
válasz
ghiottone #38 üzenetére
Melyik telefon topikjában nincs panasz?
A "nagyrészt selejt" milyen statisztika alapján jött ki?
Ha sorra jönnek az OTA frissítések az a baj, ha nem jönnek az a baj?
Szűz Android 6.0 ennek minden előnyével és az ismert hibáival (lásd Nexus széria).
Jól megbeszéltétek, hogy nem ajánlott, de az hogy főleg a te véleményed hangoztatod, az nem kifejezetten "megbeszélés".
Ha valóban követed a Vernee készülékek hazai és külföldi topikjait is, és nemcsak a panaszkodók mennyiségét nézed, akkor tökéletesen látható, hogy a többség user error.
Röviden összefoglalva: APN kézi beállítás, MTP win probléma, először találkozik ujjlenyomat olvasóval és csupasz Marshmallow rendszerrel, 2 évesnél régebbi SIM cseréje stb.
Fölösleges védeni a Vernee-t, pont én futottam rá a navigation bar problémára, visszaküldtem, postaköltséget kifizették és küldték a cserét. Ennyi, ez csak egy termék a sok közül, nem családtag. A cseredarab qrva jó, elégedett vagyok, de nem fogok megmozgatni több elégedett Vernee tulajt, hogy bizonygassanak, őket úgyis nehéz utolérni, mivel nem irkálnak be sehova.
Természetesen elfogadható más vélemény is, hiszen rengeteg jobb és még annál is jobb készülék van, de problémamentes alig... sajnos.
Mondjuk nem vagyok meglepve, pl. a LeEco tulajok is elvannak a saját készülékeikkel, de ahogy megjelenik egy LeEco készülékről szóló hír, jönnek a fikagyúrók, akik ugyan soha nem fogtak a kezükbe ilyet egy percre se, de az új modellről (is) mindenkit lebeszélnek. -
RudY
addikt
Az Apollo Lite jól muzsikál nálam is, és ahogy látom továbbra is marad a Type-C mellett a kis jack is... ja és vót és lesz is béhúsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest