Menetrendszerűen érkezik a Vernee Mars, majd a Mars Pro is landol

A Vernee harmadik készüléke meglepő módon még mindig nem az első, debütálónak szánt darab lesz, így a művészetek istenének nevével ellátott csúcsgép csak Lite verzióban érhető el. A háború istenét ellenben mostanában vártuk, és már elő is rendelhető. A marketinganyagokkal ellentétben a Vernee Mars szerényebb hardverrel támad, de úgy tűnik, decemberben kap egy Pro kiadást is, amiben a már pedzegetett 6 GB RAM-ra és Helio P20-ra számítunk.

Addig viszont be kell érnünk a Mars teljesítményével, amiről a MediaTek Helio P10-es lapkája gondoskodik, 4 GB RAM és 32 Gb tárhely kíséretében. Az 5,5 hüvelykes, FHD kijelző enyhén íves kialakítást és látszólag igen keskeny oldalkávákat kap, az antennakilépések esztétikájáról az iPhone 7-re emlékeztető megoldás gondoskodik, az üzemidőről pedig 3000 mAh-s telep. Fotózni a 13 megapixeles hátlapi, vagy a 5 megapixeles előlapi modullal tudunk. Egyebeket nem részleteztek, de a képek alapján teljes fém házzal és a jobb élre szerkesztett ujjlenyomat-olvasóval is számolhatunk.

A Mars Pro kissé erőteljesebb felszereltséget kap, mi pedig Mars Prót decemberben, amennyiben előrendeljük a kellő pillanatban. Vélhetően ebbe a változatba szerelik a beígért 6 GB rendszermemóriát és a Helio P20-as SoC-ot, valamint a nyomásérzékeny QHD kijelző is esélyes, ha már a sima Marsban nincs, viszont rendszeresen előkerül, mint potenciális lehetőség. Addig is 50 dollár kedvezménnyel, tehát 250 dollár helyett, nagyjából 55 ezer forintért zsákolható be.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés