- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jocek91
aktív tag
válasz
csucsbicep #21 üzenetére
Hasonlót eszeltem ki én is.. akcióba láttam sapphire 6870-et 46e ft-ért ebből 2db és kb 6970-es árban van, de teljesítményben jobb.
-
monosz
őstag
válasz
csucsbicep #21 üzenetére
Hát,ha van?De csak 1gigás lehet,amellé hiába tesz az ember egy ilyet,mert akkor is csak 1Gb-ot használ a CF. A 2Gb-os most jelenik meg.Gyakorlatilag,akkor ebből 2db-ot kellene venni.
Ezért az ár-ért,inkább 1db erős kártyát vennék.Ráadásul,a driverek-nél is,kb.minden harmadik használható.
(#39) schwartz: Azért azt megkérdőjelezném.A memória méret biztosan elég lenne akkora felbontáshoz,de a gpu?
Lehet rossz a hasonlat,de egy Ferrari hogy menne egy Trabant motorral? -
monosz
őstag
válasz
csucsbicep #17 üzenetére
Valahogy elkell adni a 6850 kártyákat is.
Engem nem győzött meg az összehasonlítás,főleg az alsó 4,5 sor.
Minden esetre,mindenki maga dönti el,hogy beszerez-e egyet.v.kettőt.
De,mint a cikk-ben is olvasható volt,kb.10k val kerül többe mint az 1 gb-os. -
monosz
őstag
válasz
csucsbicep #12 üzenetére
2db 6850 kb.ott van árban,fogyasztásban,ahol egy 6970 2Gb-os.Nem beszélve a CF skálázódásról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest