- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmat3
tag
Telefonnak nagy, és gyorsan lemerül.
Én múlthét kedd reggel vettem le a töltőről, szombat este vettem le a töltőről, végig be volt kapcsolva wifi, letöltöttem kb. 1.5GB-os játékot, naponta legalább 10-20percet játszottam rajta, 32%-ra ment le. 20% alattti akksival tobb mint egy órányi netflixre volt elég. 1óra gta : SA után 80% fölött maradt az akksi. Szóval visszafele is bőven lehet játszani. A nyomógombos telefonjaim se bírták sokkal tovább csak nem tűnt felmivel nem nagyon lehet telefonáláson kívül másra használni.Fényképezőgépnek xar.
Lehet nem a legjobb de nálam van ha kell...Telefonnak nagy
Hát én bőven tudom egy kézzel használni.egérmozi
Én amilyen távolságról a filmet nézem vele nagyobbnak látszik mint ahonnan a legtöbb ember a TV-jét használja...Mondja meg már valaki mi az isten haragjára jó, hogy egyszerre 10 érintést tud kezelni? Semmi más csak parasztvakítás..
Mert talán megtehetik és nem kerül jelentősen több pénzbe? Vannak local multiplayer játékok aminál nagyon jól jöhet...
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged