- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LTE frekvenciák
- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yayoh
aktív tag
Ne te döntsd már el hogy kinek mi az igénye..Attól hogy téged nem érdekelnek ezek a dolgok vagy nincs rá szükséged nem kell le nézni a másikat , mert szerintem te se várod el hogy valaki köpködjön rád mert mondjuk nincs okostelefonod..Az okos tv meg nagyon jó dolog , még egyszer se néztem meg rajta egy weboldalt se , viszont egy kattintással bármilyen youtube videót megtudok nézni ami elég hasznos..
-
HartMusk
csendes tag
-
-
mmat3
tag
Telefonnak nagy, és gyorsan lemerül.
Én múlthét kedd reggel vettem le a töltőről, szombat este vettem le a töltőről, végig be volt kapcsolva wifi, letöltöttem kb. 1.5GB-os játékot, naponta legalább 10-20percet játszottam rajta, 32%-ra ment le. 20% alattti akksival tobb mint egy órányi netflixre volt elég. 1óra gta : SA után 80% fölött maradt az akksi. Szóval visszafele is bőven lehet játszani. A nyomógombos telefonjaim se bírták sokkal tovább csak nem tűnt felmivel nem nagyon lehet telefonáláson kívül másra használni.Fényképezőgépnek xar.
Lehet nem a legjobb de nálam van ha kell...Telefonnak nagy
Hát én bőven tudom egy kézzel használni.egérmozi
Én amilyen távolságról a filmet nézem vele nagyobbnak látszik mint ahonnan a legtöbb ember a TV-jét használja...Mondja meg már valaki mi az isten haragjára jó, hogy egyszerre 10 érintést tud kezelni? Semmi más csak parasztvakítás..
Mert talán megtehetik és nem kerül jelentősen több pénzbe? Vannak local multiplayer játékok aminál nagyon jól jöhet... -
törölt tag
Jókat röhögtem a hozzászólásodon, sok mindenben igazad van, de elképzeltem, ahogy a gőz kijön a füledből, ahogy ezeket a véleményeket leírod.
De ha így nézzük, akkor mindenben lehet valami értelmetlen dolgot találni. Vezessük csak le! Miért értelmetlen például zenére táncolni?
Ha tudományosan akarjuk levezetni, akkor arról van szó, hogy az ember különféle frekvenciájú rezgéseket észlel a hallószerkezetével, melyeknek elektromos impulzusai a központi idegrendszerbe jutva arra készteti a humanoid létformát, hogy a végtagjaival különféle értelmetlen mozdulatokat tegyen, s ha kell, közben még vigyorogjon is. Mindezt tudományosan levezetve semmi értelme nincs, mert ettől a világ nem változik meg, a Mari néninek nem nő farka, és másnap is ugyanolyan gyűrött képpel fogunk felkelni.
-
törölt tag
nagyon el vagy tévedve de sebaj barátom
"Hangzatos órajelek, meg magszámok, de mégis mi a fenének? "
hogy ha kell akkor legyen benne kraft. egyes navik egészen szépen tudnak szaggatni hogy mást ne mondjak gyenge gpu-n. de vannak programok amik elég szépen bele tudnak nyalni a hw-be. főleg ha fut pár a háttérben."Telefonnak nagy, és gyorsan lemerül."
pénteken reggel levettem a töltőről vasárnap este visszatettem a meizut. telefonnak volt használva, bírt 3 napot. az okos szegmensben azért az több mint jó.
"Fényképezőgépnek xar."
ahogy az összes mobil kivéve a 150-200k-s célgépeket. ez meg 50k...
"Játszani lehet vele, de meddig, intenzív játékkal nem bír ki egy Budapest-Debrecen távot sem"
egy laptop se, sőt ha a máv bekeményít egy tablet se
viszont pl filmezni bőséggel tudsz budapest szombathely úton fhdban.
"Zenelejátszónak nagy és gyorsan lemerül."
a zsebemben elfér és nagyon sokat bír zenelejátszónak... na nem heteket, ha az kell vegyél célgépet és töltsd azt is meg a fényképezőt, a tabletet a notit a navit és a telefont is. én viszek egy power bankot tizen órás reputakra tuti ami biztos.
"Értelmetlen divatcikk. Kis pici tizenéves tiniknek jó ezzel villogni, amúgy semmi értelme."
mesélj te mire voksoltál te mindenek tudója, bölcs és okos ember
3210? 3310? c30?
-
Micsurin
nagyúr
Köszi Emese , szrk.: na a marketing , banyek , szeretek zenét hallgatni , filmet nézni , játszani az N9-men , mekkora láma vagyok , beszoptam a marketinget...
remek írás , köszönjük
hosszú és örömteli használatot hozzá.
Egy antutu és egy Quadrant is beleférhetett volna , de csak ötlet
-
Regonelix
csendes tag
-
e-newsee
addikt
Nekem nem azért van igényem az olvasásra, a zenehallgatásra, és még pár dologra, mert a marketing belém sulykolta. (Bár jó lenne, ha az olvasással ezt megtenné néhány emberrel.
)
Tudom, hogy van a marketing gépezet, és tudom, hogy tudat alatt is képes befolyásolni az emberek igényét. Csakhogy én az igényeimhez keresek eszközt, és nem veszek valami újat, meg drágát, aztán majd használom valamire. Személy szerint marketing ide, vagy oda, én inkább cipelek egy tenyérnyi telefont, meg a pár tartozékát, mint külön egy ókori történetmesélőt (mert az a marketing előtti könyv), egy zenekart (mert az a marketing előtti mp3 lejátszó), pár színészt (mert az a marketing előtti mozi), és néhány kavicsot, hogy játszani is tudjak. A fényképezőt szándékosan nem említem, mert abból én is céleszközt használok, ha csak tehetem.
Tehát a lényeg, maradhatunk az őskorban, mert ami azután kifejlődött, mint eszköz, az mind csak a marketing bullshitnek köszönheti az elterjedését. Aminek a marketinggel együtt sem lesz semmi haszna, az úgyis elveszik a süllyesztőben. Van pár ilyen találmány a világon.No de részemről ennyi, ez tényleg nem az a topic.
-
e-newsee
addikt
Nekem ugyan „csak” 4,6”-os a kijelzőm, és sima 720p, de a következőkre használom:
Olvasok rajta e-book-ot. (Nem kell lámpa, nem kell egy plusz célkütyü, párom nyugodtan alhat mellettem)
Zenét hallgatok munka közben. (teló az asztalon, BT füles rajtam) Úgy már nem is nagy, és tovább bírja, mint az mp3 lejátszóm.
Néha játszom 10-20 percet, és ezt olyankor teszem, amikor nem a PC előtt ülök, mert azt ugye nem hurcolom magammal. Gyors kikapcsolódás.
Gyönyörűen elkezelgetem az email-jeimet a telefonon keresztül. Most, hogy sok mindent kell szerveznem egyszerre, pláne.
Néha megnézek egy-egy videót rajta. 6 órás úton igenis van létjogosultsága. Persze nem a látványfilmeket, azt a 80cm-es tévémen. Sorozatot, ahol ismerem a szereplőket hangról, és kevésbé fontos a látvány. Pl…
És még sorolhatnék pár dolgot, amire használom, ha nagyon gondolkodnék.Azt elismerem, hogy az okostelefonok között sok a divatcucc, amit sokan csak a fészbúkra használnak, mégis megveszik az iPhone-t, vagy a legújabb Galaxy S valahányat, pusztán felvágásból.
De egy ilyen cikknek akkor is van létjogosultsága, pláne ebben az árkategóriában. Mert aki tényleg kihasználja a nagy kijelző és az okos funkciók előnyeit, és fontos neki az ár/érték arány, annak nem mindegy, hogy két ugyanolyan hardverrel szerelt cucc közül melyikkel jár jobban.A világ lehet, hogy sok minden miatt megérett a pusztulásra, de leginkább a te, és a hozzád hasonlók stílusa miatt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Apple asztali gépek
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 4
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Le Mans Ultimate
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest