- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
engem csak az zavar, amikor minden szakmaiságot, konkrét alapot nélkülöző benyögések vannak egy szakmai teszt hozzászólásai alatt, ahová azért néz be az ember - feltételezve, miután végigolvasta a tesztet -, hogy esetlegesen +személyes tapasztalatokat, élményeket, meglátásokat olvasson. ha ezek lennének is valóban, ténylegesen kialakulhatna az érdeklődő olvasó fejében egy kép, melyik márkát lenne érdemes választania.
itt van ez a teszt most, kihozták - úgy nagy kb - az Acer-t győztesnek, erre jönnek az ilyen infantilis hsz-ek.
csak ez a kérdésem, még mindig: miért?
ezért faggatom a kedves fórumtársakat is, mondjanak már valami konkrétabbat is esetleg, ne csak ennyit, hogy én nem vennék biztos, meg hogy én azt hallottam róluk, h szarok -
Tibiajax
nagyúr
még mindig nem adtál semmi konkrétumot, csak beszélsz a levegőbe. miért nem vennél? volt már nagyon rossz tapasztalatod? személyesen győződtél meg róla, hogy gagyi/rossz minőségűek?
gghrtz én is hallottam már bmw-re, hogy szar, tehát ez akkor azt jelenti, hogy a bajor óriás kalap szar autókat gyárt..
de ez így van, nem? csak a teóriádat követem
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest