- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
Van par elutes mert munkabol hazafele irtam es nagyon diohejban foglaltam ossze, de mar nagyon durva hogy egy szakmai forumon sincsenek tisztaban a piaci trendekkel es arakkal es mindig eljenezik a friss kinai gyartot es maglyat emelnek a nagyok ala (aztan ahogy megoltek ujra eltetik lsd: nokia)..agyrem. ez kokememeny piacgazdasag, bar nincs csodalkozni valo, hogy a plebs azt elteti aki olcson elhozza neki a kanaant meg a vilag tul oldalarol is olcson. Kerdes: meddig, ki(k)nek a karara es mennyiert (es itt most nem a konkret nominalis ellenertekre gondolok)... en varok egy tokos cikkre amiben kifejtik ezt... de a hozzaszolasokat es a felfogo kapacitast nezve.. megertem, hogy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Bittorrent topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Futás, futópályák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- weiss: Pant* rant
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest