- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
zippofcy
senior tag
válasz
bagkri01 #305 üzenetére
Hát qrvára nem
"Élénkebbek a színek jóval." - a videót megnézve ez egyértelműen NEM igaz.
2:12-nél pl. sokkal fakóbb a Subway Surf-ös srác arca a Redmi-n.A videón az is látszik hogy annyi a különbség hogy a Meizu színhőmérséklete hidegebb.
Ez menüből állítható, akkor pont olyan lesz mint a Redmi 5 kijelzője.Azon röhögnék ha kiderülne hogy pont ugyanaz az IPS panel van mindkét telóban.
-
Niarn
tag
válasz
bagkri01 #256 üzenetére
én hasonlót akartam kérdezni. szimpatikus a telefon (és a flyme), de a gyártó frissítési szokásaival kapcsolatban nincs infóm.
problémás a frissítés? xiaomi-m volt pár éve, ott szimpi volt a gyakori frissítés és a régebbi telefonok támogatása (a bug-ok száma mondjuk nem csökkent sajnos a gyakoriságtól)
Meizu-nál hogy állunk? -
Stean20
csendes tag
válasz
bagkri01 #163 üzenetére
Szia köszi, nekem is a plus fele billen(ne) a mérleg
de ha a számokat nézzünk akkor ha olcsót akarén eustock on most nincs plus (nem is biztos ,hogy mostanában lesz) majd ,Note 5 öt írtak ,hogy lessz 55-ért (tudom ,hogy jó ár) de ezzela picit többet tud picit több pénzért, lejtőn indultam el az 5A tól
Viszont már jobb lenne ,ha valahol a sima 5 felett lenne ezért érdekelt az m6 note mert az valahol középen vancsak még ismeretlenebb mint a xiaomi és sztem zavaró lehet a fordítási hiba annak aki nem angolos
de majd meglátjuk lehet a végén majd note 5 lesz (xiaomi)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest