- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstart
tag
Hanyas Flyme verzió van fent a telefonodon? Csak mert az aláírásodban 4.4.4es rendszer van ugye írva, na most nekem is ez van és nekem nincs problémám ezzel, de a meizufans oldalán meg a meizu saját facebookos oldalán is volt m2 note-hoz pár hasonló hozzászólás hogy baj van a play-el, szóval érdemes ott szét nézned
[ Szerkesztve ]
-
Adamis
őstag
válasz interstart #3153 üzenetére
Megoldódott! Felraktam egy béta romot és a goole installert kellett futtatni!
-
vp90
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van valami ötlete, hogy a hívószámküldést, hogy lehetne megoldani ? Megpróbáltam a 1430-on keresztül (kikapcsoltattam, majd be, ahogy pár oldallal ezelőtt leírtátok ) illetve a telekom online felületén és egyik sem működött. Esetleg valami appal ?
Köszönöm előre is a segítséget. -
OCs_Csabi
csendes tag
Lolli alapú FlyMe már tudja, a kitkat alapúnál nincs mit tenni, a szolgáltatónál kell engedélyeztetni. Nekem is így meg a T-s kártya már egy ideje. Ha minden kötél szakad egy-egy hívásnál be lehet írni a *31#-et a hívandó szám elé, persze ezt minden hívásnál megtenni agyrém
-
Sondi1986
addikt
Itt talán előbb válaszolnak.
Meizu MX4-re jött ki frissítés 4.5.5A (Automata frissítés)
Az akarom megkérdezni hogy ilyenkor ha elkezdem frissíteni nem veszik el róla semmi?
kép alkalmazás stb.[ Szerkesztve ]
-
bg2001
csendes tag
Sziasztok! Olyan problémám van aminek viccnek kéne lennie 2015-ben. Nem tudom rootolni a telefont mert a Flyme fiokom regisztrációjánál freemailes email címet adtam meg és a freemail nem támogatja a kínai karaktereket. Már a szerverük vissza dobta a vissza igazolást. (felhívtam öket. Nem tettek semmit.) Írtam a gyártónak. A mall. hu nem hivatalos partner még a számla bemutatása sem volt elég. A kérdésem hogy más úton módon lehet-e rootolni a készüléket?
-
interstart
tag
válasz Sondi1986 #3158 üzenetére
Hát ha OTA-n kapod meg, akkor elvileg nem kellene hogy ez problémát okozzon az adatokban, bár ez függ attól is, hogy 4.5.X-ről vagy 4.2.Xről váltasz, mert a lollipop-os frissítés közbe szólhatna, bár én úgy gondolom, hogy pont a képek meg zenék mappa az ami a rendszer szempontjából lényegtelen. Én azt javaslom, hogy a képeket, zenéket másold fel a gépre biztos ami biztos, aztán frissíts rá nyugodtan. Veszteni nagyon nem veszthetsz semmit ezzel.
bg2001:
esetleg új flyme fiók készítése új email címmel (pl gmail v hotmail)? Rootolni csak a flyme fiókból lehet egyébként, főleg azért is, mert a garancia miatt a fiókban jegyzik hogy rootoltad-e és ezzel esetlegesen tönkrevágtad-e a telefont vagy sem. Másrészt ha új fiókot nem akarsz csinálni, akkor sztem biztos van rá lehetőség hogy a freemail-es címet átírd és talán ez a legegyszerűbb ha lehet.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz interstart #3160 üzenetére
Jaja, Kitkatről Lollira egy gyári resettel érdemes frissíteni, MX4-en enélkül a kamera app is bugos lett enélkül anno.
[ Szerkesztve ]
-
bg2001
csendes tag
Nos, próbáltam de egy IMEI számhoz csak egy regisztrációt lehet csinálni. Igazán nem nagy probléma ha a nem kell majd root jog az android 5 frissítéshez. A Flymeem i-s azt tudtam a nélküli is frissíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Sondi1986
addikt
Kitkatről Lollira nem akarom, mert az még nem is tudom hogy kell.
[ Szerkesztve ]
-
interstart
tag
válasz Sondi1986 #3163 üzenetére
4.5.5-ös Rom, amit frissíteni akarsz az már a lollipop rendszer alatt fut. 5.0.1-es Android alatt konkrétan a honlap szerint. Feltenni meg úgy kell, hogy a frissítés appon keresztül rányomsz, hogy frissítés..a többit pedig már megcsinálja maga a telefonod, nem kell hozzá semmi extrát csinálni.
Egyébként a honlap szerint a 4.5.5A változatot a mai nappal az m1 note is megkapta az MX4-el együtt (stabil verzióként)
Legalább a mienk 5.1es rendszer alatt fut szerencsére
[ Szerkesztve ]
-
Sondi1986
addikt
válasz interstart #3164 üzenetére
Hát a telefonon van gyárilag egy frissítés, rámentem és kiírta hogy a jelenlegi 4.5.5-ös a legfrissebb most azt tölti le.
De ha kitketre nem jó miért írta ki nekem?
Vagy a frissítéssel rakja magával a lollit?[ Szerkesztve ]
-
interstart
tag
-
Sondi1986
addikt
válasz interstart #3166 üzenetére
Én úgy vettem hogy kiket és 4.2 volt rajta.
Akkor ezek szerint úgy frissítsek hogy pipáljam ki a törlést?
Ja látom már megkaptam a választ.
[ Szerkesztve ]
-
rasky
senior tag
válasz interstart #3164 üzenetére
vajon magyar nyelv bele került?
-
Sondi1986
addikt
válasz interstart #3169 üzenetére
Jaj ne közben már telepíti.
Remélem alapon nem kínai lesz mert nem fogok rajta elboldogulni.
Frissítette magát és meg se kérdezte hogy gyaluljak-e vagy nem.
Magától csinált mindent.Most tesztelem.
Ja és Magyar.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz interstart #3173 üzenetére
Én tegnap I verziót raktam az MX4-re, ott van magyar nyelv, relatív jó a rendszer is (a Kitkat szerintem kicsit pörgősebb), de elég körülményes a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Sondi1986
addikt
válasz interstart #3173 üzenetére
Újraindítás után már nekem is angol lett.
-
Genesistibi
tag
Hol lehet most a legjobb áron megszerezni a készüléket?
-
interstart
tag
Aki feltette az nem tapasztalt érzéketlenséget a kijelzőn? Konkrétan Swype billentyűzetet feltettem és a két szélénél a törlés gombot meg az ékezetes betűket alig bírom lenyomni, mert mintha egy pár mm-es "holt" sáv lenne a kijelző körül. 4.4.4alatt természetesen nem volt ilyen gond, vígan használtam
-
Danex
addikt
Üdv, ugye a Flyme fiókon keresztül tudom aktiválni a ROOT-ot ami kéne a kínai alkalmazások törléséhez, viszont a garanciavesztős dolog miatt eltántorodtam. Ugye más készülékeknél simán visszaállítja az ember, de itt a Flyme fiók tárolja ezt és azzal annyi is a garanciának igaz? (Külföldi rendelés, M2)
-
namilegyen
tag
Hivatalos lollipop ota frissitésről olvasott valaki újat?
-
interstart
tag
válasz namilegyen #3183 üzenetére
"A"-s verzióra feltételezem az új frissítés OTA-n is felmegy. "U, I" verzióra meg kérdéses, hogy ha jön akkor mikor fog jönni.
-
namilegyen
tag
válasz interstart #3184 üzenetére
Köszi. Akkor még várnom kell. Azt hiszem az enyém u-s.
-
interstart
tag
válasz namilegyen #3185 üzenetére
U-s verzióra fel lehet tenni az 'A'-s verziót. Nekem is U volt fent, most 4.5.5A van fent és semmi gond nincs.
-
purpledonkey
tag
válasz interstart #3186 üzenetére
Nálam is ugyanez a helyzet.
-
Adamis
őstag
Flyme 4.5.5. - hogyan tudok az Alarm Clock Xtreme-nek jogosultságot adni, hogy ne lője ki kétpercenként?
Amúgy a holtsáv nálam is megvan a két szélén...
-
Adamis
őstag
Új, idegesítő dolog: lolli 4.5.5 alatt a Chrome többlapos kezelése lehetetlen. Azt írja, hogy leköltözött alulra a több lap kezelése, de ott semmi nem jelenik meg, csak egy vissza gomb!
Újraindítás amúgy nálam megoldotta a két szélén levő érintéskihagyást! És magyar is maradt!
-
Falatkable
csendes tag
válasz interstart #3186 üzenetére
Nekem is U van, de kelloen szoke vagyok ahhoz, hogy ne alljak neki frissitgetni magamtol, varnam, higy a telefon adja a dolgot. Nem tudod ez mikor lesz?
-
interstart
tag
válasz Falatkable #3193 üzenetére
Tekintve, hogy ezt a frissítést is nyár elejére ígérték, így nem tudok időpontot mondani. Amit viszont javaslok, hogy egyrészt a magyar nyelv hiánya miatt, másrészt a képernyő széleinek "érzéketlensége" miatt én azt javaslom, hogy érdemes kivárni, hogy ezeket a problémákat javítsák és maguktól kiadják a frissítést. Egyébként is...szerintem teljesen gördülékeny a régi rendszer, a csengőhang meg a hívószámkijelzés állítás az egyedüli plusz ami oda kellett volna alapból, szóval szerintem nem túlzottan égető a frissítés téma, mint más telefonnál, ahol esetenként teljesen használhatatlan a rendszer.
UI: képernyő széleinek érzéketlenségére a hibát a Flyme hivatalos fórumának Bug részében már valaki jelezte, szóval nem csak nálam jelentkezik a hiba.
-
rasky
senior tag
válasz interstart #3194 üzenetére
nem csak nálad...
egyébként a magyar nyelvet az alkalmazásoknak meglehet oldani a morelangs nevű appal. Hívószámkijelzés meg a lolliban sincs, legalábbis a mostani stabilban.
-
Lacika2013
tag
Érdekel valakit eladó kék 16 Gb-os M1 Note?
-
zolszi
tag
Sziasztok.
Az létezhet, hogy a telefon lemerülése után nem tudom újra bekapcsolni. Rádugtam töltőre, de nem látszik, hogy töltene. Mielőtt lemerült még telefonáltam rajt. Bedögölhetett az aksi?Xiaomi MI A1, Lenovo T400
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest