- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
válasz #65577472 #2900 üzenetére
Nekem sem lesz az Mi4, de remélem beválik a Flyme OS, mert egyenlőre a MIUI csak viccnek jó. Most pénteken vettem volna meg pedig a MiNote-t, de most minden Xiaomi nálam megy a levesbe. Majd ga nem tudok valamit, segíthetsz és egyenlőre semmit nem tudok Ismered a rendszert?
-
leslien
nagyúr
Samsung Galaxy S6 International Giveaway! tessék lehet próbálkozni, nyert már magyar is ..
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Fejvadi
nagyúr
válasz #65577472 #2903 üzenetére
MX5 holnaphoz egy hétre már nálam lesz, megvettem. Nem olyan jó a MiNote, el is vetettem az ötletet. Az Mi4-emre sem cserélnem. NiNote Pro meg az S810 miatt kihúzva nálam.
MX5 ezt ígéri: Én bízom benne
teljesen fémből készült ház
149.9 x 74.7 x 7.6 149 gramm
5.5 hüvelykes Super AMOLED
Gorilla Glass 3
3150 mAh-s akku, mCharge funkció
MediaTek MT6795T chipset Helio X10
64 bites mind a 8 Cortex-A53-as magja 2.2 GHz
PowerVR G6200-as grafikus gyorsító
3 GB LPDDR3-as RAM eMMC 5.0 chip
dual SIM mindkettö 4G
4.1-es Bluetooth
mTouch 2.0-s ujjlenyomat-olvasó
speciális folyadékálló nano borítás
300 ezer gombnyomást is kibí
TTE biztonsági környezet
A hátlapra egy 20.7 megapixeles, f/2.2-es apertúrával ellátott, kétszínű LED villanóval szerelt kamera került, ami ráadásul lézeres autofókusszal is rendelkezik. Lehetőségünk van 100 képkocka/másodperces lassított felvételek készítésére HD felbontásban, de normál videókat akár 4K-ban is rögzíthetünk. A 6 tagból álló lencsét Gorilla Glass 3 véd. Az előlapi kamera 5 megapixeles képeket készít, és f/2.0-s rekeszértékkel bír, hogy jobban teljesítsen fényszegény környezetben. -
M4tth3w.1992
csendes tag
Egy két észrevétel az appokkal kapcsolatban: új alkalmazásoknal pl.: google óra ahol lehet állítani hangot, a gyári hangokat nem lehet változtatni, fehér képernyő majd kilép az alkalmazás. Ez az egyik, a másik hogy facebook appnál a postolás nem működik, fehér képernyő, befagy az alkalmazás majd újraindul, ez lehet hogy az app miatt van nem tudom, annyira nem életbevágó, remélem azért következő frissítésnél javul majd. A viber értesítések meg mint a mese, hol volt hol nem volt, hiába állítottam már be minden engedélyezést és értesítés formát, csak néha jelennek meg az értesítések. Továbbá vannak vicces fordítások, pl.: hívásnál: riasztás folyamatban. Érdekes mert hívás után azt írja hogy hívás befejezve szóval érdekes, de ezekkel együtt lehet élni.
-
leslien
nagyúr
válasz migabi24 #2915 üzenetére
ezt nézd, 02:09 lesz érdekes a Sony Z4 leveri...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Goose-T
veterán
Most már hivatalosan is tölthető a 4.5.4A béta ROM innen. Ez meg a forrása, a 体验版(2) feliratot kell megnyomni.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
RGida85
tag
Akkor ezt a frissítést nem fogja felajánlani nekem a telefon 4.4 alatt..?
-
M4tth3w.1992
csendes tag
4.5.2A-nál eltűnt a magyar nyelv és még sok másik nyelv (Y)
-
kidnou
őstag
válasz AllTheBest #2928 üzenetére
Nálam felkúszott frissitésként. Messenger nem jelez, "buborék fej" megszűnt létezni. Gmail, ebay app rendesen jelez. Opera mini beta nem működik. Egyenlőre ennyit próbáltam. Holnap felrakom egy tiszta telepítéssel az sokat szokott segíteni a hibákon.Ha mégse akkor megy vissza a másik
-
-
kidnou
őstag
válasz AllTheBest #2933 üzenetére
Próbáltam ki be kapcsolni de semmi,még jelző hang sincs. Amit leirtam azon kívül minden működik mint eddig, igaz túl sok appot nem használok. Amit észrevettem hogy beállításokban kevesebb a magyarítás de ez engem nem zavar
-
M4tth3w.1992
csendes tag
Ha jön új üzenet és értesítési sávból nyitod meg akkor minden esetben megnyílik? Nálam akkor csak amikor úgy tartja kedve vicces mert pont ezt is javították a 4.5.2a-ban és ennek ellenére ugyanolyan bugos maradt
-
kidnou
őstag
válasz M4tth3w.1992 #2936 üzenetére
párszor próbáltam megy rendesen
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz Lacika2013 #2892 üzenetére
baaaaaaaker! ma jött meg a kijelzőm persze nyilván nem a frame-es verzió hanem a másik... na mindegy, a kétoldalas ragacs még nem érkezett meg, az még kell a frame átrakáshoz, úgyhogy a műtét még csúszik picit, de most már nem rendelnék frame-es kijelzőt, nem bírok ennyit váni... arról nem is beszéllve hogy a repedések egyre csak nőnek, több helyen elérték a keretet, tartok tőle hogy egyszer csak kakukk és nem lesz több tapi érzékelés.
-
AllTheBest
őstag
Nos, felraktam az új 5.1-et és nálam is csak angol nyelvű, ezen kívül más változást nem vettem észre
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok!
Most lett egy ilyen telefonom. Van 8 napom elállni a vásárlástól. Volt más is úgy, hogy bekapcsolta, és azt mondta, hogy na ezt azért már mégsem, de mégis kitartott, és azóta örömmel használja? Mert egyelőre én úgy érzem, hogy vigyék innen azonnal. Egyébként, U végű a rom rajta, nem tudom, hogy ezért van-e, hogy össze-vissza néha kínai, néha angol a magyar nyelvű telefon. Szóval, ez ilyen marad, és küldjem vissza, vagy rááll az agyam, és jó lesz? Egy Huawei-ről váltottam, mert eltört, annak a menüje sem klasszik, de azt valahogy azonnal tudtam használni.
Előre is köszi.
-
janaman01
addikt
válasz Mátésum #2940 üzenetére
olyan nincs hogy össze vissza kinai meg angol, ha beállitod magyarra, akkor az magyar is, és talán egy két menü angol...de ez majdnem mindegyik nél igy van...csak ha nem samut veszel
egyébként a menűjére rááll az agyad 2-3 nap../tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
kidnou
őstag
Szerintem próbálj meg egy tiszta telepítést első lépésként, mert valami nagyon bezavar nálad. Hasonlóan jártam a minap mikor a frissítést felajánlotta a teló és úgy raktam fel az új romot. Tiszta telepítés megoldotta a problémát.
A menüt nagyon hamar megszokod utána már a '' hagyományos '' lesz furcsa -
AllTheBest
őstag
Szerintem csinálj egy tiszta telepítést abból a romból ami éppen a telefonodon van. A gyári launchert meg kell szokni, én mindig is a stock android launchert használtam az összes telefonomon, valahogy mégis hozzászoktam ehhez és már tetszik is Egyébként meg nyugodtan cseréld le a gyári launchert egy olyanra ami tetszik neked, a play áruházban rengeteg alternatíva van
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
Mátésum
aktív tag
Köszi a válaszokat. Kicsit félreérthető voltam, a menü alapból magyar, néhány helyen angol, de gondolom, ez mindenkinél ilyen (és ahogy olvasom, tán az új frissítés ezt kicsit orvosolja). Kínai csak a saját progiknál van, de ez mondjuk a témaválasztó esetében zavaró kicsit. Persze, ezzel együtt tudok élni. A frissítéssel egyébként mi változik? Ez már az utolsó kérdésem (egyelőre, mert még mindig nem döntöttem, hogy ez, vagy a Huawei P7, ha viszont ez marad, lehet, hogy lesznek még kérdéseim).
-
K82
őstag
Kérdés azokhoz, akik tesztelik/használják a Lollipop alapú ROM-ot:
benne van-e esetleg a Smart Lock funkció?
Trusted place és trusted device opció jó lenne ha lenne; otthon, munkahelyen nem szeretnék mintákat rajzolgatni a feloldáshoz, kocsiban meg főleg nem ha csatlakozik BT-n a karkötőmhöz vagy headsethez.
A zasszony telefonján KK van, megszokta, nem akarom mókolni a telóját.
Viszont erőteljesen szemezek én is a note-tal, és a Smart Lock funkció hiánya LP alatt erőteljesen hátráltató tényező lehet.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
leslien
nagyúr
Meizu vagy Motorola
mindkettő nagyon jó áron kezd, és jo telo.. még a Meizu mx5 pro nem ismerjük.. egyelőre 300-400 dodo közt tartunk. Moto X style nagyon bejövős, de mx5 pro mident
boríthat..Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Fejvadi
nagyúr
Dupla koppintásos képernyőébresztés és lezárás van a Flyme-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest