- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rasky
senior tag
-
rasky
senior tag
válasz cinemazealot #2006 üzenetére
szintúgy, nagyrészt ezért is esett a választás erre a telóra...vagy mindig olyat keresek ami könnyen szerelhető. Honor 6 is szóba jött, de a ragasztott hátlap...már húztam is ki a listáról.
-
judas13
addikt
válasz cinemazealot #2006 üzenetére
Pontosan îgy vok ezzel én is!
Remélem napokon belül berendelhetem már nagyon kéne!![ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
janaman01
addikt
válasz motoflug #2002 üzenetére
szerintem a kamera nem jobb, csak a loli dob rajta,
az hogy bővithető és ezért jobb lenne? és aki , mint én is 2 kártyával használnom?
hálózati részre meg nagyon kiváncsi vagyok, mert ha nem tudja a B20 at akkor nekem az se jobb akármilyen globál/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
LewSmith
csendes tag
Ma 3 hét után írtam egy levelet a sziaomiforszelnek lesz e cucc. Azt írták nem tudni, bár kapnak majd 32 gigabájtosat csak nem tudják mikor. Erre írtam, hogy szeretném visszakapni a pénzem amit kifizettem kártyával. Kíváncsi vagyok mit válaszolnak. Rendesen visszafizetik e vagy válaszra sem méltatnak, esetleg húzzák majd az időt. Minden esetre nem péjpál volt.
Mérgemben amúgy megrendeltem a hororbuyról ott is in sztokk volt így remélem meg jön legalább amíg visszakapom a pénzem a másiktól. Itt péjpállal fizettem már a biztonság kedvéért.
Szóval most remélem a legjobbakat.
A m2 note meg nekem nagy csalódás az előd tudásához képest még úgy is hogy kevesebbe fog kerülni.
Inkább lehetett volna a neve m1 note 2 vagy m1 not c. Jelezve a kisebb teljesítményt. Így egyáltalán nem tekinthető utódnak hanem csak egy kisebbik öcsikének.Meizu m1 note, az első okos, LeEco Le Max 2 X820, másodszorra
-
janaman01
addikt
válasz LewSmith #2010 üzenetére
ha eu ból rendelted a héten megkapod , ( ha az a státusz hogy In preparazione Slovenia, akkor ha megkapod a nyomkövetési számot, már aznap a teló is a kezedben lesz
igen úgy látom hogy az m2 még a B20 se támogatja...innentől kezdve marhára nem éri meg az árát,ha valóban marad a 20 dolláros különbség.../tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
hunaqua
addikt
válasz janaman01 #2011 üzenetére
Szerintem már nem nagyon készül M1 Note,ezért nincs már készlet.
Az M2 pedig be fog állni 150usd-re,és nagyon sokat fognak eladni ennyiért..SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
válasz janaman01 #2013 üzenetére
Szerintem azok már meglévő készletek.
Kíváncsi vagyok,hogy mennyi lesz a "szájomin" az M2.[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
janaman01
addikt
válasz purpledonkey #2016 üzenetére
Valami céljuk van, az tuti, nem hülyék...remélem nem az hogy "elássák" az m1 et....
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
törölt tag
válasz purpledonkey #2016 üzenetére
Az M1 gyermekbetegségei miatt. Félsiker a nagy beharangozáshoz képest, a konkurencia már többet tud, olcsóbban.
SD-kártyahely, univerzálisabb rádiófrekvenciás sávkészletű és valószínűleg energiatakarékosabb hardver, plusz apróságok... Sajnos úgy látom, rádiót ebbe se tettek. Talán a gyártása is olcsóbb, így az ára is olcsóbb lehet, amire vannak jelek - nagy a konkurencia most, nem maradhat el a Meizu, ha ebben az 5,5"-es kategóriában versenyben akar maradni. Márpedig ez mostanra fontos kategória lett. -
törölt tag
válasz South Velen #2019 üzenetére
Nem inkább, hanem is. De az más téma.
-
LewSmith
csendes tag
válasz janaman01 #2011 üzenetére
Igen EU Warehouse Express-szel rendeltem. 220 júró cakk-m-pakk és 4:48-kor Preparation in EU Warehouse-ra váltott a státusz. Szóval itt tényleg dolgoznak.
Már csak azt kívánom legyen jó és a pénzemet kapjam vissza a sziomitól!
Meizu m1 note, az első okos, LeEco Le Max 2 X820, másodszorra
-
törölt tag
válasz South Velen #2019 üzenetére
az aláírásod alapján lenne egy tippem melyik telefonnak nincs egy bugja se. csak nehogy megtúrjam a topikját aztán kiderüljön hogy azon is android fut
-
rasky
senior tag
Akit érdekel xiaomiforsalen van fehér 16-os raktáron.
szerk: már csak volt, hamar elfogyott.
[ Szerkesztve ]
-
rasky
senior tag
válasz cinemazealot #2027 üzenetére
kelendő a cucc...csak nem értem miért beszélnek összevissza, hogy csak 32Gb-os lesz és satöbbi, mondjuk engem nem érint.
-
bAtt001
addikt
sziasztok, látom a vásárlás ki van mér témázva rendesen, engem inkább az érdekelne hogy akku hogy teljesít? átlagos használat mellett (minimális játék, hetente 20perc, min telefonálás napi 30perc, inkább chat) hogyan teljssít? meg tudja ugrani a nexus 4 siralmas max másfél óráját 3g-n?
-
-
LewSmith
csendes tag
válasz janaman01 #2038 üzenetére
Úgylegyen! Remélem pénteken tényleg kézbe a teló. Bár ha délelőtt jön csak anyukám lesz otthon.
@robi1979 tegnap még jó árban volt és meg is rendeltem!
Products €184.24
Discounts €0.00
Gift-wrapping €0.00
Shipping €35.93
Total paid €220.17Amúgy a honoron van olcsóbb szálítás is csak akkor nem biztos, hogy olyan gyors mint ahogy janaman mondja. Olyankor szerintem érdemes rá kötni azt az 5 vagy hány eurós szállítási biztosítást.
[ Szerkesztve ]
-
interstart
tag
Áldott legyen a neved, most hogy írtad, változott a státusza a rendelésemnek:
COMPLETING (order is currently in preparation) (ezelőtt preparation in progress volt, remélem ez nem csak bullshit, hogy azt higgye a vevő, hogy van de mégse)
nem kicsit vagyok most izgatott
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
egyébként honorbuyon nincs ár feltüntetve az m2-re.
-
janaman01
addikt
válasz judas13 #2046 üzenetére
Te is honorbuyról?
Batai15: igen néztem én is...bár nem.is vennék m2, az m2 topikba belinkeltem egy bemitató darab doboz hátulját...nem tudja a B20 at...tulajdonképpen, mivel én 2 simmel használom, vennék pár ezerrel ólcsóbban egy gyenguszabb hardvert, más középső gombbal, ami nem biztos hogy fhd nál előnyt jelent...[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
LewSmith
csendes tag
válasz janaman01 #2043 üzenetére
Én erre válaszoltam, ez zavart meg engem is:
"(#2040) robi1979
220euró? Az meg hogy? Alapból 200 az m1 honorbuyon erre meg még rá jön a 39.99$os posta..."És igen, 199,99 dollár, vagy 184,24 euró. választás kérdése.
39,99 dodó vagy 35,93 juró eu expressz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest