Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Latom, hogy nem azt mondtad, azert is irtam, hogy amennyire a folytonossagra torekednek mostansag (naphoz kotett csere, kostans szamu jatek, stb) szerintem ha eljon az ideje atallnak (ha minden igaz meg iden, de a Sony szavahihetosege erosen megkerdojelezheto ugye) 1 AAA + 1 indie kombora es nem a szerencsekerek fogja eldonteni. Na majd meglatjuk, a jovo honapi Driveclubra azert kivancsi leszek meg ha nem is abban a formaban jon ahogy be lett jeletve.
A Ground Zeros egyebkent egeszen friss es a kezdoara sem csokkent, a fel ar ellenere nem hinnem, hogy az elso korokben megkapnank. Inkabb en is a kezdo exkluzivak kiszorasaban latok raciot -
törölt tag
Marmint melyik? Meg az egy eves AC is teljes aron megy, ket ujjamon meg tudom szamolni hany leertekelet AAA van ps4-re ha meg valaszthatok, inkabb indie mint valami Knack fele szemet. Vagyis inkabb egyik sem, Trine 2 ota nem szedtem le ps4 plus jatekot.
Ha meg elkezdik osztani az AAA-t akkor eleg furan venne ki magat ha masik honapban visszaallnanak a fityinges indiekre. Szvsz ha elkezdik minden honapban lesz egy, arra meg tenyleg nagyon keves a jatek, hogy az szeptembertol beinduljon.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest