Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
*asit*
Kivancsi lennek a statisztikara amibol a tobbseg velemenyet sikerult kiszurnod. Vagy ez valami 'barati kor meg ket forum husz felhasznaloja'-tipusu felmeres eredmenye? Es mi alapjan kellene meghatorozni azt a hires 'általános elvárás'-t, ha nem a metascore alapjan, amit a Sony sajat elmondasa szerint is hasznal? Talan a te velemenyed alapjan?
Sertegetni meg nem sertegettelek, ha keptelen vagy par egyszeru mondatot ertelmezni es olyan bolcsessegeket allitasz mint amire fentebb reagaltam, majd erre ramutatok az nem sertegetes. Max te hiszed (szinten rosszul) annak. -
törölt tag
Na jo, csak hogy megertsd mirol beszelunk: mentoloshypo kijelentette, ev elejen kaptunk ket szenzacios jatekot, most meg mar a Sony kakil a fejunkre mert nem kell erolkodnie. Mire en megjegyeztem, mostansag is jonnek minosegi dolgok csak le kell venni a szubjektiv-szemuveget, hisz az, hogy 10 ponttal kevesebb a metascrore meg nem feltetlen egyenlo azzal, hogy a minoseg folyamatosan csokken (protip: ha megis kizarolag arra hagyatkozunk, az Infinite elott volt nem sokkal egy Remember Me, ami meg a C3-nal is gyengebben szerepelt, szoval a kijelentese minden tekintetben vedhetetlen) erre rakontrazni egy indie vs hyperAAA jatekkal teljesen out of place.
Ha tudnal egy also-tagozatos szintjen szoveget ertelmezni akkor leesett volna mindez - ezek utan a gyengus kis hasonlatod es annak valami szellemi magaslatkent valo beallitasa eleg sokat elmond rolad. -
törölt tag
válasz
mentoloshypo #18 üzenetére
Na de en nem sarkitottam ennyire - az lehet, hogy pl Crysis 3 nem kapott akkora ovaciot mint az Infinite, de a sajtoja nem volt rossz (ha jol remlik ps+-ba nem is kerulnek 70-es metacritics alatt jatekok) es nem erzem tul hihetetlen dolognak, ha nem csak egy marginalis reteg orul neki jobban - arrol nem is beszelve, hogy szigoruan jatekmenetet nezve a C3 erosen hatson rugja a B:I-t.
Emelett egy Battlefield 4 szerintem tenyleg nem lenne valami fonyeremeny - a szingli resz legendasan gyenge, a multi dlc-ket meg nem pakoljak hozza. Azok nelkul meg aztan nem tudom mennyire erdemes nekikezdeni, igy egy evvel az alapjatek megjelenes es x dlc utan. -
törölt tag
válasz
mentoloshypo #11 üzenetére
Az a baj a gondolatmenettel, hogy tul szubjektiven kezeled a 'szenzacios' jelzot. Amit neked az Infinite es a Last Light jelentett ev elejen, az masnak ugyanaz lehet a mult honapok Crysis-a es Dead Space-e. Az, hogy par honapja mar nem az izlesed szerint toljak a jatekokat meg nem egyenlo a minoseg romlasaval, ez a mostani meg ... tavaly talan nem volt gyenge honap?
Kar vilagveget vizionalni, nem lehet mindig mindenki kedvere tenni, majd megint jon olyan honap ami az eppen aktualisan haborgok inyere lesz ... -
törölt tag
Latom, hogy nem azt mondtad, azert is irtam, hogy amennyire a folytonossagra torekednek mostansag (naphoz kotett csere, kostans szamu jatek, stb) szerintem ha eljon az ideje atallnak (ha minden igaz meg iden, de a Sony szavahihetosege erosen megkerdojelezheto ugye) 1 AAA + 1 indie kombora es nem a szerencsekerek fogja eldonteni. Na majd meglatjuk, a jovo honapi Driveclubra azert kivancsi leszek meg ha nem is abban a formaban jon ahogy be lett jeletve.
A Ground Zeros egyebkent egeszen friss es a kezdoara sem csokkent, a fel ar ellenere nem hinnem, hogy az elso korokben megkapnank. Inkabb en is a kezdo exkluzivak kiszorasaban latok raciot -
törölt tag
Marmint melyik? Meg az egy eves AC is teljes aron megy, ket ujjamon meg tudom szamolni hany leertekelet AAA van ps4-re ha meg valaszthatok, inkabb indie mint valami Knack fele szemet. Vagyis inkabb egyik sem, Trine 2 ota nem szedtem le ps4 plus jatekot.
Ha meg elkezdik osztani az AAA-t akkor eleg furan venne ki magat ha masik honapban visszaallnanak a fityinges indiekre. Szvsz ha elkezdik minden honapban lesz egy, arra meg tenyleg nagyon keves a jatek, hogy az szeptembertol beinduljon. -
törölt tag
Ajanlom a cikkironak utananezni milyen kinalattal indult anno es agonizalt masfel evig a PS+ mivel nyilvanvaloan nincs vele tisztaban. Gyengebb honapok meg mindig akadtak, raadasul a Vita es PS3 kinalat az utobbi idoben elegge eros volt, nem igazan ertem a gyaszhangulatot amiert befutott egy ami hijan van a mainstreamnek.
Aki meg meg mindig teljes aru PS4 jatekokert kesereg az elkezdhetne hasznalni az agyat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PS4 Pro 1TB
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest