- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cythyel
senior tag
válasz
SunMount3r #34 üzenetére
Mercury / Tomato deszkák... jájmámi...
na azok voltak a tényleg alja hulladékok...
Asrock-al én elsőre 2004-5 környékén találkoztam, de abszolút nem győztek meg. Silány volt már tapintásra is, via chippel dolgoztak kb 90%-ban, maradék meg nvidia volt. Kb úgy 2012-re lehetett az amikor azt lehetett mondani, hogy most már használhatóak lettek az Asrock deszkák is. Mostanra pedig tényleg jók a cuccaik. Van is tőlük htpc deszkám, havernak fatality gaming deszkája, és mind a 2 szépen megy gond nélkül. -
Cythyel
senior tag
sis-el akkor volt baj mikor 4-5 évvel később asrock épített rájuk, ecs esetén 2003-2004 környékén semmi gond nem volt, ha meg stabilitási gondjaid voltak, akkor az lehetett több egyéb komponens alulméretezése is, ami k7sem deszkám van ecs-től, integrált duron 1200-al, annak semmi baja, még mindig tökéletesen megy, sis igp is szépen teszi rajta a dolgát
-
Cythyel
senior tag
hát nemtom, nekem volt k7s5a és k7s6a deszkám is, k7sem még most is van elrakva, több ecs deszkás gépet is raktam össze hajdanán (sis chippes deszkáik rettenetesen jók voltak), és egyik sem a deszka miatt döglött meg, se bios beállítás, de memória kompatibilitási hibákkal nem találkoztam, az nforce2-es msi deszkám utána többször is orraesett memória modul kompatibilitási gondok miatt...
-
Cythyel
senior tag
válasz
SunMount3r #18 üzenetére
hát jah, de mégjobb lenne az apu, r5 is bőven elég lenne jópár évre
-
Cythyel
senior tag
válasz
headhunter #10 üzenetére
Zotac-nál láttam korábban, de ott sem APU-s, viszont Ryzen
-
Cythyel
senior tag
pentium meg cerka
amennyiért ezeket megveszi a zintel-től, annyiból r3-2200u is bőven kijött volna amd-től hasonló tdp-re konfigurálva, ráadásul teljesítményben garantáltan nem maradt volna el tőle, de lehet hogy az r5-2400u is befért volna... ez így max office-ra jó, de én már pl netezni sem neteznék vele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Megújult az ECS néma mini-PC-je
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPad topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Linux kezdőknek
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Futás, futópályák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest